Η σειρά Ted Lasso είναι ένα από εκείνα τα projects που αρχικά μοιάζουν να έρχονται με τις ελάχιστες προσδοκίες αλλά γρήγορα μετατρέπονται σε παγκόσμιο φαινόμενο και η σειρά της Apple TV+ το πέτυχε μόλις από τις  δύο πρώτες σεζόν. 

Τώρα που η τρίτη σεζόν άρχισε να προβάλλεται, πολλοί fans της σειράς της πλατφόρμας της Apple TV+ αναρωτιούνται αν αυτός θα είναι ο τελευταίος κύκλος για τον Jason Sudeikis και την παρέα του.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, αλλά αν αυτή είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε την AFC Richmond στον αγωνιστικό χώρο, ας το απολαύσουμε.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια από τα δώδεκα είναι ήδη στον αέρα και ήδη έχουμε εντοπίσει το κεντρικό θέμα του κύκλου: οι σχέσεις.

Η δεύτερη σεζόν αφορούσε την ψυχική υγεία του Ted (Sudeikis) και την πορεία του Nate (Nick Mohammed) που αποχώρησε από το προπονητικό team της AFC Richmond για να αναλάβει τη West Ham United, κάτι που έκανε τη σεζόν λίγο πιο σκοτεινή.

Τα νέα επεισόδια φαίνεται να ακολουθούν μια πιο ελαφριά προσέγγιση καθώς ο Ted θέλει να έχει μια καλύτερη σχέση με την οικογένειά του, ο Nate ψάχνει να οικοδομήσει νέες (και ίσως παλιές) σχέσεις και η Rebecca (Hannah Waddingham) αναζητά απαντήσεις για το μέλλον της όσον αφορά στις σχέσεις.

Ανάμεσα σε όλα αυτά αν υπάρχει μια σχέση που ξεχωρίζει είναι εκείνη του Jamie (Phil Dunster) με τον Roy (Brett Goldstein). Από την αρχή της σειράς ο ένας δεν έχει κοιτάξει κατάματα τον άλλον. Αλλά μια κίνηση που έγινε από την ομάδα τους κάνει φέρνει πιο κοντ.

Apple TV+

Με τον ίδιο τρόπο, ο Mohamed ξεχώρισε στη 2η σεζόν λόγω της ιστορίας του κι αυτό δεν αλλάζει στην 3η σεζόν. Ενώ ο Nate φαίνεται να είναι ο κακός της σειράς, εξακολουθεί να δείχνει ευάλωτος και αβέβαιος για τον εαυτό του. Ο τρόπος με τον οποίο ο Mohamed εξισορροπεί τον παλιό και τον νέο Nate θα μπορούσε να του φέρει άλλο ένα Emmy ράφι.

Μαζί με τις σχέσεις, η Season 3 επικεντρώνεται στην AFC Richmond που κάνει την άνοδο της στην Premier League. Ο Ted και ο Coach Beard (Brendan Hunt), χειρίζονται την πίεση με έξυπνες ατάκες και ευφάνταστες αναφορές στην ποπ κουλτούρα κάνοντας τις σκηνές τους απολαυστικές.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς ο Ted, ο Coach Beard και ο Roy θα αντιμετωπίσουν μια μεγάλη κίνηση που κάνει η ομάδα και που θα επηρεάσει το μέλλον του συλλόγου και της Premier League.

Η σεζόν 3 έχει ξεκάθαρα διαφορετικό τόνο από τη σεζόν 2, αλλά η φόρμουλα για να πετύχει η συνταγή είναι περίπου η ίδια.

Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί, ούτε πώς τελειώνει η τρίτη σεζόν (ή η σειρά), αλλά σίγουρα η ιστορία συνεχίζει να μας εμπνέει με το βασικό motto της AFC Richmond, και αυτό είναι το «BELIEVE».