Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και εποχή του αρχίζει στις 19 Απριλίου και τελειώνει στις 20 Μαΐου. Μαζί με τον Αιγόκερω και τον Παρθένο, αποτελεί και αυτός ζώδιο της Γης. Προσεγγίζει τη ζωή με έναν πιο πρακτικό τρόπο. Γνωρίζει πως χρειάζεται σκληρή δουλειά και υπομονή για να φτάσει τους στόχους του.

Ο Ταύρος έχει σταθερή επιμονή και μια ικανότητα να πιάνει τα tasks από την αρχή ως το τέλος. Προσέχει τις λεπτομέρειες και όταν βάζει στόχο κάτι, θα επιμείνει μέχρι να το πάρει. Η δουλειά του δίνει μια αίσθηση σκοπού και του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Οι Ταύροι θέλουν να βλέπουν δυνατά αποτελέσματα στις προσπάθειές τους, οπότε ίσως η ιδανική καριέρα για αυτούς να έχει να κάνει με τα ίδια τους τα χέρια. Μερικά παραδείγματα είναι το γράψιμο, το χτίσιμο και η δημιουργία.

Με την Αφροδίτη ως κυβερνήτη, οι Ταύροι εκτιμούν την ομορφιά στη ζωή

Τους ενδιαφέρει η εμφάνιση, το άγγιγμα και η μυρωδιά. Θέλουν όσα τους περιβάλλουν να είναι ευχάριστα και να ικανοποιούν την αισθητική τους. Είναι πιθανό τα Σαββατοκύριακά τους να τα περνούν σε κάποιο μουσείο χαζεύοντας τέχνη, απολαμβάνοντας πεζοπορία στη φύση ή δοκιμάζοντας μια καινούργια συνταγή στην κουζίνα. Βρίσκουν ευτυχία δίνοντας γεύση στις μικρές στιγμές.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το προσωπικό τους στυλ, οι Ταύροι τείνουν να έχουν ακριβό γούστο και να προτιμούν την ποιότητα από την ποσότητα. Τους αρέσουν υφάσματα που τους κάνουν να νιώθουν καλά, όπως μετάξι, βελούδο και κασμίρ. Οι ενδυματολογικές επιλογές τους είναι sleek, με ωραίους συνδυασμούς.

Η οικονομική ασφάλεια είναι σημαντική για έναν Ταύρο, και παρόλο που κακομαθαίνει τον εαυτό του, είναι εξίσου καλός στο να αποταμιεύει χρήματα για κάποια δύσκολη στιγμή. Ωστόσο, μερικές φορές παρασύρεται τόσο πολύ από τον υλικό πλούτο, που μπορεί να γίνει κτητικός με τα προσωπικά του αντικείμενα. Μερικές φορές, χρειάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω και να σκεφτεί τον εσωτερικό, συναισθηματικό εαυτό του επίσης.

© Ping Hatta

Οι Ταύροι δε δρουν παρορμητικά, ζυγίζουν τις επιλογές τους πριν πάρουν μια απόφαση

Θα συμφωνήσουν στο να κάνουν κάτι, μόνο αν δουν ότι έχουν και κάποιο προσωπικό όφελος. Οι Ταύροι μένουν σταθεροί στις προσωπικές τους απόψεις, και όταν έχουν πάρει μια απόφαση, δύσκολα μπορεί να τους την αλλάξει κάποιος. Χρειάζονται δουλειά στο να παραδέχονται πότε κάνουν λάθος, και στο να λαμβάνουν υπόψη τις απόψεις των άλλων.

Οι Ταύροι είναι μεγάλοι φαν της συνέπειας και πάντα μπορείς να βασιστείς σε εκείνους, ότι θα είναι εκεί για εσένα. Αυτές τους οι ποιότητες τους κάνουν εξαιρετικά πιστούς φίλους και συντρόφους. Ωστόσο, ίσως να αντιστέκονται στις μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους, και τείνουν να μένουν σε καταστάσεις και σχέσεις περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Το άγνωστο τους τρομάζει και ίσως χρειάζονται επιβεβαίωση πριν πάρουν ένα ρίσκο. Αν μπορούσε να γίνεται πάντα το δικό του, ένας Ταύρος θα επέλεγε να μένει σπίτι, σταθερός στη ρουτίνα του, από το να βγει έξω και να διαδράσει με αγνώστους. Η μεγαλύτερη πρόκληση για τους Ταύρους είναι να μάθουν πότε να αφήνουν το comfort zone τους και να έχουν ένα ανοιχτό μυαλό, έτοιμο για νέες εμπειρίες.

Πηγή: vogue.co.uk Μετάφραση: Βάνα Κράβαρη

featured image: StyleCaster