Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και η φράση δεν είναι τυχαία. Η αρχή, η βάση είναι αυτή που σε δημιουργεί και σε ετοιμάζει για να γίνεις αυτό που προορίζεσαι. Η Ολύνα και η Στελλίνα ξεκίνησαν τη κοινή τους πορεία με θετικούς οιωνούς και όμορφες εμπειρίες που τις διαμόρφωσαν και τους έδωσαν θάρρος για να κάνουν έπειτα τα δικά τους προσωπικά βήματα στο χώρο της χειροποίητης δημιουργίας.

Μιλήστε μας για τη πορεία σας στο χώρο του χειροποίητου και πως προέκυψε η Tartarooga;

Ο χώρος του χειροποίητου μπορούμε να πούμε πως κατά κάποιο τροπο μας διάλεξε όταν ανατρέχοντας πίσω στα φοιτητικά μας χρόνια ήταν και για τις δυο μας η πρώτη επαφή/έξοδος μας στην αγορά εργασίας. Εργαζόμασταν επί χρόνια σε υπεύθυνη θέση μεγάλης αλυσίδας με χειροποίητες δημιουργίες,έπειτα σχεδιάζαμε ή υλοποιούσαμε τις ιδέες άλλων σχεδιαστών και ουσιαστικά  ανήκαμε στη κατηγορία εκείνων των τυχερών που κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Η tartarooga δημιουργήθηκε την Άνοιξη του 2015 όταν αποφασίσαμε εκτός απο τη φιλία μας και τις όμορφες κοινές εμπειρίες μας να μοιραστούμε και το όραμα μας για ένα νέο ελληνικό brand στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος που θα αποτελεί για πρώτη φορά ξεκάθαρα ένα κομμάτι του εαυτού μας και  θα εκφράζει 100% το όποιο ξεχωριστό ταλέντο αναγνώριζαν σε εμάς οι άλλοι  μέσα απο  κάθε δημιουργία μας!

17409809_1858548567736801_1365911509_n

Αν θέλετε να συστήσετε το brand σας σε κάποιον που δε το γνωρίζει,τι στοιχεία θα αναφέρατε;

Τα σχέδια μας κινούνται σε απλές γραμμές με φρέσκα και λιτά στοιχεία κ χρώματα. Χρησιμοποιούμε πολύ την φαντασία μας και τολμάμε να πειραματιζόμαστε με οποιοδήποτε στυλ μας εμπνέει.Το στοιχείο εκείνο που θεωρούμε πως αντιπροσωπεύει την tartarooga είναι το “at ease in your own shell” όπως αναφέρουμε κ στο σχετικό info του brand μας. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως οι δημιουργίες μας μπορούν εύκολα να υιοθετηθούν και να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε στυλ,σε οποιοδήποτε tartarroogagirl.Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα και δημιουργούμε με βάση την έμπνευση που αποπνέει η εποχή χωρίς να ακολουθούμε πιστά τις τάσεις της μόδας..

Τι κομμάτια μπορούμε να βρούμε στις συλλογές σας;

Κάθε νέα μας συλλογή διαθέτει μια ευρύτερη ποικιλία σε σκουλαρίκια,κολιέ κ βραχιόλια…Απλά basics σχέδια,διακριτικά καθημερινά κοσμήματα σε λιτές γραμμές αλλά και πιο statement κομμάτια που ολοκληρώνουν και ομορφαίνουν το προσωπικό στυλ της κάθε κοπέλας για όλες τις ώρες της ημέρας.Τις συλλογές μας πλαισιώνουν ωστόσο κατά διαστήματα και άλλα χειροποίητα είδη  μόδας όπως τσάντες,ρούχα,καπέλα!Επίσης κάθε καλοκαίρι σχεδιάζουμε και δημιουργούμε απο την αρχή άνετα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια με ιδιαίτερο στυλ κ ύφος!

17360674_1858548534403471_1865314816_n

Υπάρχουν πάρα πολλά brands χειροποίητων κοσμημάτων. Γιατί πιστεύετε το κοινό σας σας ξεχώρισε;

Ένα απο αυτά τα στοιχεία που μας κάνει σίγουρα να ξεχωρίζουμε απο άλλα brands  στον ίδιο χώρο είναι η τεχνική με την οποία υλοποιούμε τις δημιουργίες μας καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών και στη σωστή και μελετημένη τεχνική ώστε τα κοσμήματα μας να αντέχουν στο χρόνο.Το κύριο στοιχείο το όποιο θεωρούμε πως μας ξεχωρίζει είναι η προσωπική ταυτότητα και η αυθεντικότητα που έχουν τα σχέδια tartarooga  και  last but not least οι προσιτές τιμές στα κοσμήματα μας που δίνουν την δυνατότητα στα tartarooga girls να ανανεώνουν όσο συχνά επιθυμούν τα αξεσουάρ τους!

17361161_1858548511070140_274954441_n

Που μπορούμε να βρούμε τα κοσμήματα σας;

Το εργαστήριο-showroom μας βρίσκεται στον Πειραιά στην οδό Ναυάρχου Νοταρά 44 όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε κ να πρoμηθευτείτε τις δημιουργίες μας. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μας βρείτε στο instagram με το όνομα tartarooga, στο fb στη σελίδα tartarooga fashion workshop και στο άμεσο μέλλον μέσω του οfficial site μας tartarooga.gr όπου θα  μπορείτε να πραγματοποιείτε τις online αγορές σας.