Η ταπετσαρία με όψη μαρμάρου δεν είναι ένα νέο trend στον χώρο της διακόσμησης. Συνεχίζει όμως να είναι πολύ hot. Και όσο πιο πολύ το βλέπουμε να κατακλύζει το feed μας στο Instagram, τόσο περισσότερο θέλουμε να το εντάξουμε στον χώρο μας. Και όχι άδικα, αφού είναι ένας από τους κύριους τρόπους να μεταμορφώσεις έναν τοίχο -ή και όλους- και να δώσεις ξανά ζωή σε ένα δωμάτιο. Εδώ θα δεις συγκεντρωμένες τις βασικές αποχρώσεις στις ταπετσαρίες μαρμάρου αλλά και τις πιο ιδιαίτερες, για να αλλάξεις τελείως το στιλ του σπιτιού σου.

Το μάρμαρο που θυμίζει πάτωμα

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Decor2Go (@decor2go.wpg)

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βλέπεις αυτό το μοτίβο σε λίγο πιο παλιά σπίτια ως πάτωμα. Αλλά ποιος σου απαγορεύει να το χρησιμοποιήσεις και ως ταπετσαρία τοίχου; Παρόλο που είναι πολύ απλό μπορεί να μεταμορφώσει οποιονδήποτε χώρο δίνοντας του ένα πιο industrial design.

Το πράσινο της φύσης

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Canvas Prints (@canvasprintsjo)

Το πράσινο χρώμα θα γεμίσει τον χώρο σου γαλήνη και ηρεμία, Για αυτό και μια τέτοια ταπετσαρία είναι η ιδανική για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σου όπου το ζητούμενο είναι η χαλάρωση.

Το κύμα

Αυτό το μοτίβο που θυμίζει τον κυματισμό της θάλασσας είναι η ιδανική επιλογή για το σαλόνι σου ή για το γραφείο σου. Το μπλε είναι από μόνο του ένα χαλαρωτικό χρώμα και σε συνδυασμό με το εφέ κυματισμού γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό.

Πολυτέλεια και στο μπάνιο

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@wallpaperislanduae)

Το εφέ μαρμάρου στο μπάνιο προσδίδει μια πιο εκλεπτυσμένη αισθητική και σίγουρα το κάνει να δείχνει πιο πολυτελές.

Η dark πλευρά του μαρμάρου

Το μαύρο χρώμα είναι σπάνια μέσα στις επιλογές όσων ψάχνουν ταπετσαρίες. Εάν όμως η ταπετσαρία είναι τόσο ιδιαίτερη, όπως αυτή με τα χρυσά ”σπασίματα” τότε είναι σίγουρα ένας λόγος να το ξανασκεφτείς.

Η ταπετσαρία – έμπνευση

Μια τέτοιου είδους ταπετσαρία είναι η τέλεια ιδέα εάν ψάχνεις πώς να ξαναδώσεις ενέργεια στο γραφείο σου και να βρεις την χαμένη σου έμπνευση.

Μάρμαρο και στην κουζίνα

Παρόλο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το εφέ μαρμάρου μόνο στους πάγκους της κουζίνας, η ταπετσαρία μαρμάρου είναι μια καλή επιλογή για ένα κομμάτι του τοίχου σου και σε αυτόν τον χώρο.

featured photo: thearchitecturedesigns.com/source: nickfirthtiles.com