Με μια πρώτη ματιά, ο Παρθένος και ο Σκορπιός δεν φαίνεται να ταιριάζουν ιδιαίτερα. Ο ένας είναι κλασικός τελειομανής, ενώ ο άλλος είναι το “κακό αγόρι” του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα ζεύγος που φαίνεται να λειτουργεί μόνο σε rom-coms. Αλλά σύμφωνα με τους αστρολόγους, αυτό είναι ένα ζωδιακό ταίριασμα που έχει εκπληκτικά πολλές δυνατότητες.

Και εδώ θα δεις όσα πρέπει να ξέρεις για τη σχέση ανάμεσα σε έναν Παρθένο και έναν Σκορπιό. Ταιριάζουν τελικά αυτοί οι δύο;

Ο Παρθένος και ο Σκορπιός σχηματίζουν μια όψη εξάγωνου μεταξύ τους, πράγμα που σημαίνει ότι απέχουν 60 μοίρες στον ζωδιακό τροχό. Τα ζώδια με αυτή την όψη έχουν συνήθως μια «φυσική συγγένεια και επιθυμία συνεργασίας», επομένως είναι σε θέση να συνεργαστούν για να επιτύχουν τόσο ατομικούς όσο και κοινούς στόχους.

Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν ως φίλοι ή friends with benefits προτού δεσμευτούν σε μια σχέση.

Αυτό το ζευγάρι είναι πιθανό να συναντηθεί μέσω κοινών φίλων ή μέσω εφαρμογών. Η χημεία τους είναι στιγμιαία. Ο Παρθένος έλκεται από το πνευματικό πλεονέκτημα του Σκορπιού και ο Σκορπιός από την αγνή καρδιά του Παρθένου, ειδικά όταν ανακαλύψει πόσο kinky είναι ο Παρθένος πίσω από τις κλειστές πόρτες!

Όσον αφορά τις προσωπικότητές τους, ο Παρθένος και ο Σκορπιός είναι και οι δύο αρκετά επίμονοι ώστε να πετύχουν μια σχέση. Ως σταθερό ζώδιο, ο Σκορπιός θα φέρει συναισθηματικό βάθος στη σχέση, ενώ ο Παρθένος, ένα μεταβλητό ζώδιο, θα φέρει σταθερότητα και ευελιξία. Είναι και οι δύο γνωστοί για το ότι είναι λίγο εμμονικοί με τον δικό τους τρόπο, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση μεταξύ των δύο. Ωστόσο, είναι και τα δύο ζώδια προσανατολισμένα στη δέσμευση και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν την τέλεια σχέση.

Όσον αφορά τη συναισθηματική συμβατότητα, ο Παρθένος και ο Σκορπιός δημιουργούν ένα καλά ισορροπημένο ζευγάρι. Ο συναισθηματικός Σκορπιός αισθάνεται βαθιά, ενώ ο πιο προσγειωμένος Παρθένος τείνει να είναι πιο συγκρατημένος.

Ποιο μπορεί να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση;

Και τα δύο ζώδια τείνουν να είναι λίγο εμμονικά. Οι Παρθένοι είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου και συνήθως κρατούν τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους σε υψηλά πρότυπα. Μερικές φορές, μπορεί να είναι λίγο επικριτικοί, ακόμα κι αν έχουν καλές προθέσεις. Ο Σκορπιός, από την άλλη, είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο του νερού. Εάν ο Παρθένος κάνει ένα επικριτικό σχόλιο, ο Σκορπιός μπορεί να το σκέφτεται για μέρες. Εάν αισθάνεται ότι του επιτέθηκαν προσωπικά, μπορεί να εξοργιστεί και να φερθεί άσχημα.

Ομοίως, τόσο ο Παρθένος όσο και ο Σκορπιός έχουν την τάση να ελέγχουν, κάτι που είναι μια άλλη πιθανή πρόκληση, 

Παρά τις προκλήσεις, υπάρχουν μακροπρόθεσμες δυνατότητες για τον Παρθένο και τον Σκορπιό, αλλά εξαρτάται πραγματικά από την προθυμία τους να είναι ανοιχτούν ο ένας στον άλλον. Αυτό το ζευγάρι εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον όσο εμπιστεύεται τον εαυτό του. Μπορούν να πετύχουν τόσα πολλά μαζί αν δεν υπάρχουν τείχη ανάμεσά τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα ζώδια που φέρονται εξαιρετικά ευγενικά στους ηλικιωμένους