Σου έχει συμβεί κι εσένα να είναι ακόμη Παρασκευή μεσημέρι στη δουλειά και να σκέφτεσαι “τι θα δω αυτές τις μέρες“; Μπορεί τώρα να καλοκαιριάζει, αυτό δε σημαίνει όμως ότι και το Netflix πάει διακοπές. Ειδικά αυτή την εβδομάδα, έχουμε αρκετές επιλογές για να γεμίσουμε τα μεσημέρια και τα βράδια. Στο ενδιάμεσο θα μας βρεις σε κάποιο καφέ με την παρέα ή κάπου κοντά στη θάλασσα.

Things Heard & Seen

Το νέο θρίλερ της Amanda Seyfried είναι και αυτό που έχει δημιουργήσει το περισσότερο hype αυτό το διάστημα. Ένα ζευγάρι ακαδημαϊκών αλλάζει σπίτι και ζωή όταν προκύπτει μία νέα επαγγελματική ευκαιρία. Ωστόσο, η νέα αυτή ζωή κρύβει μερικά απρόσμενα μυστικά και πνεύματα που κάνουν την όλη κατάσταση λίγο πιο τρομακτική. Αν ψάχνεις μία ταινία που θα σε βάλει σε σκέψεις χωρίς να σε κάνει να πεταχτείς από τον καναπέ από τον φόβο σου, είναι αυτή.

Sexify

Η νέα αυτή πολωνική σειρά είναι ιδανική για το binge-watching του Σαββατοκύριακου. Η Natalia είναι φοιτήτρια στην επιστήμη των υπολογιστών και θέλει να κάνει μία εργασία που θα την αναδείξει σε έναν διαγωνισμό. Κι ενώ εκείνη έχει αποφασίσει να ερευνήσει κάτι σχετικό με τον ύπνο, μία νέα ιδέα προκύπτει στην πορεία: ο γυναικείος οργασμός. Εν ολίγοις, το Sexify είναι η φεμινιστική σειρά που έψαχνες εδώ και καιρό.

Dance on the 41

Αν είσαι σε mood για να ταξιδέψεις σε μία άλλη εποχή, θα δεις τη συγκεκριμένη ταινία. Αυτή βασίζεται σε ένα αληθινό σκάνδαλο που είχε συγκλονίσει την κοινωνία του Μεξικού τον 19ο αιώνα. Πρόκειται για ένα κρυφό ‘drag ball’ της εποχής στο οποίο συμμετείχε και ο γαμπρός του τότε προέδρου του Μεξικού. Η ταινία εξερευνά με τον καλύτερο τρόπο την LGBGTQ+ κοινότητα της εποχής εκείνης που είχε αντιμετωπίσει πάρα πολλά εμπόδια για μία ακόμη φορά.

Monster

Στο Monster, ο 17χρονος Steve Harmon ζει στο Harlem της Αμερικής, πηγαίνει σε ένα εξαιρετικό λύκειο και ονειρεύεται να ασχοληθεί με τις ταινίες. Ξαφνικά, όμως, βρίσκεται κατηγορούμενος για ένα φόνο που έγινε στην γειτονιά του. Στην ταινία παρακολουθούμε τις ημέρες του δικαστηρίου με παράλληλα flashbacks στη ζωή του Steve και στο πώς οδηγήθηκε στη σύλληψη και την κατηγορία του.

The Innocent

Όπως έχουμε ξαναπεί, η Ισπανία και η Σκανδιναβικές χώρες βγάζουν πλέον τα καλύτερα θρίλερ μυστηρίου. Έτσι, δε θα μπορούσε να λείπει ένα τέτοιο και από αυτή τη λίστα. Το The Innocent βρίσκεται όλη αυτή την εβδομάδα στη νο.1 θέση του τοπ10 της χώρας μας. Αν, λοιπόν, δεν έχεις προλάβει να το δεις, το Σαββατοκύριακο έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι.

featured image: Netflix