Είτε είσαι σινεφίλ, είτε όχι, σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς στα νέα κινηματογραφικά διαμάντια. Οι νέες παραγωγές έρχονται να πλημυρίσουν, τόσο τους κινηματογράφους, όσο και εσένα με ποικίλα συναισθήματα και με βεβαιότητα μπορώ να σου πω πως το 2022 φέρνει έναν νέο αέρα στις παραγωγές.

Το σινεμά πρόκειται να αναβιώσει μεγάλες στιγμές και σίγουρα θέλεις να είσαι μέσα στις αίθουσες αγκαλιά με ένα τεράστιο μπολ ποπ κορν απολαμβάνοντας αυτά τα αριστουργήματα. Λοιπόν, αν ακόμη δεν ξέρεις ποιες είναι εκείνες οι ταινίες που αξίζει να δεις, εγώ είμαι εδώ για να σου παραθέσω τις αγαπημένες μου.

Elvis

Η μουσική βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann θα επικεντρωθεί στην περίπλοκη σχέση μεταξύ του Elvis και του μάνατζέρ του Tom Parker, τον οποίο έχει αναλάβει να υποδυθεί ο Tom Hanks.

Thor: Love + Thunder

Την ταινία σκηνοθετεί ο Taika Waititi και η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από την παλιά σχέση του πρωταγωνιστή και της Τζέιν που μεταμορφώνεται σε The Mighty Thor. Η Valkyrie και τα μέλη των Guardians of the Galaxy θα είναι επίσης σε ετοιμότητα, με τον Christian Bale να αναλαμβάνει χρέη κακού ως Gorr the God Butcher.

Licorice Pizza

Η ιστορία της Alana Kane και του Gary Valentine που μεγαλώνουν και ερωτεύονται στην κοιλάδα San Fernando το 1973 ήδη έχει γίνει ευρέως γνωστή αλλά και ιδιαιτέρως αγαπητή. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Paul Thomas Anderson, η ταινία παρακολουθεί την εξέλιξη, τις δυσκολίες και τη μαγεία της πρώτης αγάπης.

Batman

Ο Robert Pattinson φαίνεται κατάλληλος για μια «επανεκκίνηση» των υπερήρωων. Παρεμπιπτόντως, αν και ο Ben Affleck θα εξακολουθεί να τριγυρίζει σε ένα παράλληλο σύμπαν της DC ως η σειρά του Pattinson στο έπος του Matt Reeves, σίγουρα στην ταινία αυτή θα δούμε κάτι άκρως εντυπωσιακό.

Mission Impossible 7

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες για το πολυαναμενόμενο MI7, εν μέρει επειδή επαναφέρει τη White Widow της Vanessa Kirby, καθώς δημιουργούνται και νέοι ρόλοι για τους Esai Morales και Hayley Atwell του Ozark.

Black Panther: Wakanda Forever

Αντί να αναδιατυπώσει τον χαρακτήρα του Boseman, η T’Challa, η αδερφή του Black Panther, η Shuri, φημολογείται ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Lupita Nyong’o (ως Nakia) και ο Daniel Kaluuya (ως W’Kabi) θα επαναλάβουν τους ρόλους τους, ενώ η Λονδρέζα Michaela Coel θα εμφανιστεί, πιθανώς υποδυόμενη ένα μέλος της Dora Milaje.