Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες σεζόν, η σειρά After Life πρόκειται να ρίξει αυλαία με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της. Ο Ricky Gervais ως Tony πρόκειται να βρεθεί και πάλι στις οθόνες, ωστόσο αυτή τη φορά η διάθεσή του είναι ριζικά διαφοροποιημένη.

Στις αρχές του After Life γνωρίσαμε έναν Tony δύστροπο και κυνικό

Με αυτό το mood διέσχισε περίπου δύο ολόκληρες σεζόν. Μετά την απώλεια της γυναίκας του, ο Tony, ένας κατά τα άλλα πρόσχαρος και αισιόδοξος άνθρωπος γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν έχει νόημα στη ζωή, επομένως εκείνος θα λέει και θα κάνει ό,τι ακριβώς σκέφτεται. Αρχίζει να πιστεύει μάλιστα πως η μεγαλύτερή του δύναμη είναι να μη νοιάζεται για κανέναν και τίποτα.

Όσο περνάει ο καιρός όμως και έρχεται και η δεύτερη απώλεια στη ζωή, τα πράγματα αλλάζουν. Πλέον, στο trailer της τρίτης σεζόν συναντάμε τον πραγματικό Tony. Εκείνον που νοιάζεται και δεν χτίζει ένα τείχος γύρω του για να μην αντιληφθούν οι άλλοι τα συναισθήματά του. Eίναι ο Tony που εκφράζεται, εκδηλώνεται και μιλά ανοιχτά για όσα πραγματικά μετράνε στη ζωή. Τώρα το μόνο που θέλει είναι να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του πατέρα του: να σκορπίσει τις στάχτες του σε όλα τα αγαπημένα του μέρη. Έχοντας πάντοτε στο πλάι του το σκύλο του, Brandy, ξεκινά μία περιπέτεια που αναμένεται να φέρει και τη λύτρωση σε αυτά τα χρόνια πένθους που έχει διανύσει.

Ο Ricky Gervais ξέρει πως θα μπορούσε να συνεχίσει την ιστορία και για 4η σεζόν

Ωστόσο, επέλεξε να μην το κάνει και να ανακοινώσει πως το After Life θα ολοκληρωθεί φέτος. Ξέρει πως σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να αντιμετωπίσει πολλά επικριτικά και πικρόχολα σχόλια. Από την άλλη, δεν ήταν σίγουρος αν τελικά η 4η σεζόν θα κατάφερνε να είναι εξίσου καλή με τις υπόλοιπες τρεις. Χωρίς, λοιπόν, να θέλει να εξουθενώσει το κοινό και να καταχραστεί την αφοσίωσή του, αποφάσισε να δώσει ένα ειλικρινές τέλος σε αυτή την ιστορία, όσο καλύτερα μπορεί.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 14 Ιανουαρίου.