Η ταινία τρόμου της χρονιάς μας έχει προκαλέσει αϋπνία

Η ταινία τρόμου της χρονιάς μας έχει προκαλέσει αϋπνία

Σε όλους μας είναι λίγο πολύ οικεία η ιστορία ενός μωρού εξωγήινου που πέφτει από τον ουρανό κατευθείαν στη γεμάτη αγάπη αγκαλιά μιας αμερικανικής οικογένειας. Έλα τώρα, τα κλασικά. Μεγαλώνει σαν ένας λαμπρός νέος και έχει καρδιά από χρυσό. Ωστόσο, αλήθεια τώρα, μπορείς να εμπιστευτείς στα μωρά-εξωγήινους που προσγειώνονται στον κήπο σου; Την απάντηση μας τη δίνει η ταινία τρόμου της χρονιάς.

Το Brightburn είναι κάτι σαν την ιστορία του Clark Kent που στράβωσε πολύ. Η Elizabeth Banks (Hunger Games, Pitch Perfect 2) και ο David Denman (The Office) υποδύονται ένα νεαρό ζευγάρι, που μετά από ένα χρόνο αποτυχημένων προσπαθειών να γίνουν γονείς, τους έρχεται σαν Δώρο ένα παιδί-θαύμα (Jackson A. Dunn, Shameless). Το μεγαλώνουν το παιδί αυτό, τον Brandon, σαν γιο τους και γενικά νιώθουν σαν το όνειρό τους να έγινε πραγματικότητα. Ωστόσο, τα εφηβικά θέματα αυτού του αγοριού είναι αρκετά (ΠΟΛΥ) πιο σοβαρά από ένα σπυράκι πριν το πρώτο ραντεβού.

Με παραγωγό τον James Gunn (Guardians of the Galaxy), αυτή η ιστορία τρόμου ενός θαύματος που στράβωσε εντελώς, θα σε κάνει να φοβάσαι τα παιδιά για λίγο καιρό. Όταν ο γλυκός  Brandon αρχίσει να δέχεται τις κακές του ορμές, η οικογένεια του και όλοι γύρω του θα βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο. Τι θα μάθεις από αυτό; Οτιδήποτε προσγειώνεται στον κήπο σου δεν είναι για καλό.

Δες το trailer εδώ:

Το Brightburn να πούμε κάπου εδώ ότι μας συστήνει σε ένα νέο είδος ταινιών τρόμου, το superhero horror. Να πούμε καλή αρχή; Ας πούμε.

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<
featured image: cinemagazine
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.