3 ζώδια που δεν βλέπουν τον εαυτό τους σε ένα γάμο

3 ζώδια που δεν βλέπουν τον εαυτό τους σε ένα γάμο

Το θέμα γάμος είναι υποκειμενικό. Κάποιοι θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το παραδοσιακό μοντέλο και άλλοι θεωρούν τον γάμο απλά ένα χαρτί. Στους δεύτερους ανήκουν τα παρακάτω τρία ζώδια:

ΔΙΔΥΜΟΙ

via GIPHY

Για τους Διδύμους, το μεγαλύτερο fan του dating είναι το ίδιο το κυνηγητό. Αυτά τα πρώτα στάδια μιας σχέσης, που μαθαίνεις τον άλλο. Οι βαθιές συζητήσεις, το φλερτ, το παιχνίδι του να το παίζεις cool. Βέβαια και το όλο concept της αποπλάνησης είναι μαγικό για αυτό το ζώδιο. Μετά από αυτό, τα πράγματα γίνονται λίγο επικίνδυνα για τους Διδύμους, που το μόνο που ζητάνε είναι νέες εμπειρίες και προκλήσεις. Αυτό εννοείται πως δε σημαίνει ότι δεν είναι τέλειοι σύντροφοι σε μια σχέση. Ειδικά από τη στιγμή που κυβερνήτης τους είναι ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας. Απλά χρειάζεται να βρουν κάποιον με τον οποίο μπορούν να γελάσουν. Ωστόσο, τείνουν να "φρενάρουν" όταν τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Φοβούνται ότι από τη στιγμή που θα παντρευτούν, η σχέση θα πέσει σε ρουτίνα και θα βαρεθούν. Ότι η μαγεία θα χαθεί στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

via GIPHY

Ο Τοξότης είναι ανήσυχο ζώδιο. Είναι συνεχώς στο κυνήγι του επόμενου πράγματος που θα τους συναρπάσει. Θέλει να είναι ελεύθερος και να ακολουθεί την καρδιά και τις επιθυμίες του. Αυτό από μόνο του, δεν είναι ένα mindset που μπορεί να χωρέσει το γάμο. Για αυτό το λόγο ο Τοξότης τείνει να δυσκολεύεται με τις δεσμεύσεις γενικά και να αποφεύγει τη ρουτίνα όσο περισσότερο μπορεί. Για αυτό το άστατο ζώδιο της φωτιάς οι σχέσεις είναι τέλειες για όσο κρατήσουν. Το θέμα όμως είναι ότι κρατούν λίγο. Τελειώνουν τη στιγμή που τα πράγματα σοβαρεύουν κάπως. Για να νιώσει ένας Τοξότης έτοιμος να αφοσιωθεί σε μια σχέση θα πρέπει να βρει έναν σύντροφο που να καταλαβαίνει όλη τη χρυσόσκονη με την οποία θέλει να περιβάλει τη ζωή του. Αλλά και θα του δώσει το χώρο που χρειάζεται για να θελήσει να αφοσιωθεί. Στην τελική, δε μπορείς να πιέσεις τον Τοξότη να κάνει το οτιδήποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

via GIPHY

Το να κάνεις ένα ζώδιο του αέρα σαν τον Υδροχόο να παντρευτεί, είναι σαν να προσπαθείς να πιάσεις τον αέρα με τα χέρια σου. Απλά δε γίνεται. Το υπερβολικά ανεξάρτητο αυτό ζώδιο συχνά απολαμβάνει το να είναι single. Όπως και ο Τοξότης, ο Υδροχόος βάζει την ελευθερία του πάνω από το οτιδήποτε, και για να είμαι και ειλικρινής, δεν είναι άνετος με τη συναισθηματική οικειότητα. Χρειάζεται χρόνο για να ανοιχτεί πραγματικά σε κάποιον. Για έναν unique και αντικομφορμιστή Υδροχόο, η ιδέα του να χρειάζεται κάποιο πιστοποιητικό γάμου, ακούγεται σχεδόν τρελή. Δεν καθορίζει η γραφειοκρατία τη ζωή του. Γιατί να καθορίσει τη σχέση του;

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<


featured image: Thought Catalog
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.