Ανεξάρτητα από τον τύπο, την υφή, το μήκος ή το στυλ των μαλλιών σου, τα αξεσουάρ μαλλιών ταιριάζουν σε όλ@. Δεν είναι μόνο πρακτικά, αλλά αυτά τα statement κομμάτια μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να φαίνεσαι αμέσως πιο περιποιημέν@.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by GOOD SQUISH ™️ (@goodsquish)

Είτε με σκοπό να προσθέσεις φινέτσα στην καθημερινή σου αλογοουρά είτε ως τελική πινελιά στο ντύσιμό σου ως καλεσμέν@ σε γάμο, τα XL αξεσουάρ μαλλιών, πρόκειται να γίνουν η επιλογή σου για εύκολο styling. Ακολουθούν κάποια από τα αγαπημένα μας, για να πάρεις μία γεύση:

Headbands, στέκες και κορδέλες

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Hey, Beauty! (@heybeautygr)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by STRECHBIO (@strechbio)

Τα headbands σε έντονα χρώματα, είναι must και μπορούν να αναδείξουν αμέσως ένα look, ακόμα κι αν θεωρητικά είναι πολύ απλό. Οι χρωματιστές στέκες επίσης είναι ο καλύτερος τρόπος να πάρεις τις ενοχλητικές τούφες μέσα από τα μάτια σου και να δώσεις μια έντονη πινελιά από το λαιμό και πάνω. Πολλές φορές, αντί να χρησιμοποιήσεις κοσμήματα, αρκεί ένα έντονο κομμάτι στο κεφάλι σου για να το κοσμήσει.

XL Scrunchies

Τα scrunchies δεν έλειψαν ποτέ από τη ζωή μας, και ειδικά φέτος το καλοκαίρι θα τα βλέπεις στην XL μορφή τους. Είτε σε αλογοουρά είτε σε ψηλό ή χαμηλό σινιόν, είναι βολικά, πρακτικά και δίνουν στυλ!

Claw Clips

 
View this post on Instagram
 

A post shared by LuxeGen (@luxegen_official)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

Τα μεγάλα claw clips θα γίνουν γρήγορα τακτικός σύντροφος στη ρουτίνα σου. Ιδανικά για σγουρά, πυκνά ή βαριά μαλλιά, είναι λιγότερο βλαβερό από τα συνηθισμένα λαστιχάκια, οπότε αν ανησυχείς για σπάσιμο, αυτό είναι για εσένα!

Φιόγκοι και σατέν κορδέλες

Οι μεγάλοι φιόγκοι είναι ένα ακόμη trend που μας έχει πάρει το μυαλό. Ένας μεγάλος φιόγκος στα μαλλιά σου, συνδυάζεται άψογα με ένα φόρεμα σε όλα τα μήκη, ενώ πηγαίνει τέλεια και με ένα basic outfit, για να του δώσεις girlie vibes. Το coquette στοιχείο είναι στα καλύτερά του και με αυτόν τον απλό τρόπο θα το εντάξεις στην καθημερινότητά σου.