Αν ξέρεις για τι πράγμα μιλάω, πιθανότατα γνωρίζεις ότι το go-to nail look της 27χρονης περιλαμβάνει ένα απαλό βερνίκι, αλλά το τελευταίο της μανικιούρ είναι τόσο αναζωογονητικά σύγχρονο, νεανικό και διαφορετικό.

Στις 28 Ιουνίου, η ιδρύτρια του Rhode δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα νύχια της, σε Instagram story της. Πρόκειται για δημιουργία της nail artist Zola Ganzorigt, και κάθε ένα από τα “Farmers’ Market nails” ήταν διάσπαρτο με ένα μικροσκοπικό φρούτο ή λαχανικό!

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Όταν δεν επιλέγει τις λάμψεις και τις ιριδίζουσες αποχρώσεις, η Bieber προτιμά τα κομψά σχέδια, σε εντελώς γυμνά ή απαλά nude νύχια. Για παράδειγμα, αμέσως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, έκανε ένα ντελικάτο λουλουδάτο μανικιούρ (άνθη κερασιάς, για την ακρίβεια) στο ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Αυτή τη φορά, μοιάζει σαν να πέρασε η Ganzorigt στα φυσικά νύχια της Bieber, μόνο μια στρώση βάσης. Κάθε νύχι είχε πάνω ένα διαφορετικό φρούτο ή λαχανικό – ο αντίχειράς της είχε μια κόκκινη ντομάτα, το μικρό της δάχτυλο ήταν διακοσμημένο με ένα καρότο κ.ο.κ. και αντίστροφα στο άλλο χέρι της. Οι δεξιότητες της Ganzorigt ήταν σε πλήρη επίδειξη, καθώς κάθε σχέδιο ήταν γεμάτο με πραγματικές εντυπωσιακές λεπτομέρειες!

Θα υπέθετε κανείς, ότι η αναδημιουργία των νυχιών της Bieber θα ήταν αρκετά δύσκολη χωρίς σοβαρό καλλιτεχνικό υπόβαθρο, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν αυτοκόλλητα και press-on, τα οποία μπορούν να κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αν το “Farmers’ Market” look δεν είναι στο στυλ σου, τότε θα βρεις τεράστια γκάμα σχεδίων, καρδιών, λουλουδιών και αστεριών, που μπορείς να προσθέσεις στο μανικιούρ σου. Επίσης, αν είσαι fan των χρωμάτων, τότε μπορείς να συνδυάσεις χρώμα και σχέδια σε ένα look!

Μερικές φωτογραφίες για inspo (το αγαπημένο μου), εδώ:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by @elliegels

 
View this post on Instagram
 

A post shared by | (@nailsxanalysse)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kenna Crump (@nailed_by_kenna)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Phoebe Cascarina (@phoebesummernails)