Η έννοια της περιπέτειας είναι υποκειμενική, αλλά σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο περιπετειώδεις από τους υπόλοιπους. Σε ό,τι έχει να κάνει με την αστρολογία, τα ζώδια που είναι περιπετειώδη και born to be wild, είναι ο Κριός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος.

Έχουν κάτι το μοναδικό και το επαναστατικό αυτά τα ζώδια. Κάποια έχουν τόλμη και δυναμικότητα, κάποια άλλα εκφράζουν αυτή την αγάπη τους για την ελευθερία πιο διακριτικά. Όπως και να έχει, ακόμα και αν δεν ανήκεις σε αυτά τα τρία ζώδια, υπάρχουν τρόποι να εκφράσεις την περιπετειώδη πλευρά σου.

Οι άνθρωποι με πλανήτες στον Τοξότη, συγκεκριμένα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκτίθενται σε αχαρτογράφητα νερά. Αυτό το ευμετάβλητο ζώδιο τείνει να είναι ανήσυχο, να μη θέλει να μένει στάσιμο και να έχει απόλυτη ανάγκη την ελευθερία του. Όλοι έχουμε λίγο από όλα τα ζώδια στον αστρολογικό χάρτη μας, και ο 9ος οίκος αφορά τους τομείς της ζωής μας στους οποίους τείνουμε να είμαστε πιο περιπετειώδεις.

Έχοντας πει όλα αυτά, διάβασε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους ο Κριός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι τα πιο περιπετειώδη ζώδια.

Κριός: μπορεί να κάνει τα πάντα για την αδρεναλίνη

Με κυβερνήτη τον θερμοκέφαλο Άρη, τον πλανήτη της δύναμης, της ενέργειας και του πάθους, δεν υπάρχει τίποτα που να θέλει ο Κριός περισσότερο από την πρόκληση. Αναζητά τον ενθουσιασμό και θα κάνει τα πάντα για να βιώσει μια δυνατή έκκριση αδρεναλίνης. Όταν η πρόκληση είναι φυσική, σωματική, ο Κριός είναι ακόμα πιο χαρούμενος. Ναι, ο κυβερνήτης πλανήτης τον κάνει να επιθυμεί συνεχώς νέες εμπειρίες. Ζει για το ρίσκο και φτάνει τον εαυτό του στα όρια.

Τοξότης: προτιμάει να ζει τη ζωή στο φουλ

Η περιπέτεια είναι συνώνυμο του Τοξότη. Πρόκειται για ένα ευμετάβλητο ζώδιο που έχει γεννηθεί για να περιπλανιέται σε μακρινές χώρες και να ανακαλύπτει όσα περισσότερα μπορεί. Μαθαίνει, εξερευνά, μιλάει αρκετές γλώσσες και μετράει ταξιδιωτικά μίλια. Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα πράγματα του Τοξότη. Με κυβερνήτη τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης, της ευκαιρίας, της ανώτατης μάθησης, της μόρφωσης, των ταξιδιών και της πίστης, ο Τοξότης προτιμά να ζει μέρα με τη μέρα, να απολαμβάνει τις στιγμές και να τους δίνει νόημα. Στα μάτια του, δεν έχει τίποτα να χάσει και έτσι το να ρισκάρει είναι το αγαπημένο του χόμπι.

Υδροχόος: επαναστάτης στην ψυχή

Ο Υδροχόος μοιάζει σαν τον εξωγήινο του ζωδιακού κύκλου.Στην πραγματικότητα, η έντονη αυθεντικότητά του είναι κάτι παραπάνω από εξωγήινη. Κυβερνήτης του είναι ο Ουρανός, άρα ο Υδροχόος είναι αποδιοργανωτικός και καινοτόμος. Όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο δεν χάνονται στο πλήθος, ακόμα και να θέλουν. Πάντα μα πάντα ξεχωρίζουν. Προτιμούν να κάνουν πραγματικότητα τον χειρότερο φόβο τους, παρά να ακολουθήσουν κανόνες και παραδόσεις. Ανήκουν στον ίδιο άξονα με τον Λέοντα, γεγονός που σημαίνει πώς θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν στο κέντρο της προσοχής, ακόμα και αν χρειαστεί να ξεκινήσουν μια επανάσταση. Για τον Υδροχόο, το να είναι περιπετειώδης, είναι το μοναδικό λογικό πράγμα που μπορεί να κάνει.

Featured image: elitedaily.com