Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Σίγουρα, κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε χαρακτηριστικά που δεν αρέσουν στους άλλους ή χαρακτηριστικά που δυσκολεύουν εμάς τους ίδιους. Ένα από αυτά είναι το πόσο ευκολόπιστοι είμαστε γιατί πολλές φορές αυτό είναι κάτι που μας κάνει ευάλωτους και οι άλλοι μπορεί να μας εκμεταλλευτούν.

Κάθε ένα από αυτά τα ζώδια αντιπροσωπεύει τις βασικές αρχές της ζωής: φωτιά, γη, αέρα και νερό. Η χρησιμοποίηση των τεσσάρων στοιχείων για να δούμε τον κόσμο είναι μια παράδοση που πηγαίνει πίσω χιλιάδες χρόνια σε πολλούς πολιτισμούς.

Παρακάτω θα δούμε τα χαρακτηριστικά τεσσάρων ζωδίων που είναι τα πιο ευκολόπιστα του αστρολογικού χάρτη.

Κριός

Το πόσο ευκολόπιστος είσαι πηγάζει πάντα από το ότι το μυαλό σου δουλεύει με τρελές ταχύτητες. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές δεν δίνεις τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτείς δυο φορές κάτι που θα σου πουν. Δυστυχώς αυτή η παρορμητικότητά σου δεν σου βγαίνει πάντα σε καλό.

Λέων

Ο Λέων θεωρείται αφελής και ευκολόπιστος; 100%. Ειδικά αν αυτό που θα του πεις συνοδεύεται από κάποιο κομπλιμέντο. Μίσος να το σπάσω, αλλά είσαι το παιδί του ζωδιακού κύκλου. Όπως ο Κριός έτσι και ο Λέων είσαι πολύ παθιασμένος και ενθουσιώδης για τα πράγματα που αγαπάς. Επομένως το να πιστέψεις ένα αθώο μικρό ψέμα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.

Τοξότης

Ενώ είσαι διαβόητος για το ότι είσαι γνώστης όλων, αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι η υπερβολική αισιοδοξία σου είναι επίσης περίπτωση οριακής άρνησης. Κυριαρχείσαι από τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας και της αισιοδοξίας. Αυτή η υπεραισιοδοξία σου σε οδηγεί κάποιες φορές στο να εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους και να μην έχεις δεύτερες σκέψεις σε αυτά που σου λένε.

Ιχθύς

Έχεις παρατηρήσει ότι είσαι το μόνο ζώδιο του νερού που αναφέρθηκε εδώ; Να είσαι βέβαιος, δεν υπονοούμε ότι δεν είσαι τόσο διαισθητικός όπως τα υπόλοιπα ζώδια του νερού, τον Καρκίνος και τον Σκορπιό. Αντίθετα, είσαι πολύ διαισθητικός και ευαίσθητος. Ωστόσο, η έντονη ενσυναίσθηση, η ανιδιοτέλεια σου μπορούν εύκολα να παρεμποδίσουν τη λογική σου αντίληψη και να πιστέψεις το κάθετί που θα σου πουν.

featured photo: unsplash.com/@berko