Ο Bruno Gouery παίζει σε ταινίες τα τελευταία δέκα χρόνια, όμως έχει δουλέψει σκληρά για να κάνει κάθε χρόνο να μετρήσει ξεχωριστά. Έγινε γνωστός ως Romaric Groslay στην τηλεοπτική σειρά ‘Doc Martin’. Ωστόσο, αυτές τις μέρες το κοινό τον γνωρίζει από το ρόλο του ως Luc στην πρωτότυπη σειρά του Netflix, ‘Emily In Paris’. Η μεγάλη ποικιλία ικανοτήτων του, του έχει επιτρέψει να υποδυθεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Σε κάθε ρόλο του φέρνει και κάτι ξεχωριστό. Σε όποιον ρόλο και να τον γνώρισες, λογικά θα τον θυμάσαι να παίζει εξαιρετικά. Παρακάτω ακολουθούν 10 πράγματα που δεν γνώριζες για τον Bruno Gouery.

1. Είναι από τη Γαλλία

Η σειρά ‘Emily In Paris’ εκτυλίσσεται ως επί το πλείστον στη Γαλλία, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλοι οι ηθοποιοί της είναι Γάλλοι. Ο Bruno Gouery, όμως, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία και ζει εκεί σήμερα. Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που έχει κάνει μέχρι τώρα ήταν στη Γαλλία.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Gouery (@brunogouery)

2. Έχει παίξει και σε ταινίες

Ο Bruno απέκτησε μια καλή εμπειρία στη μικρή οθόνη, αλλά αυτοί δεν είναι οι μόνοι ρόλοι που είχε. Έχει επίσης κάνει κάποια κινηματογραφική δουλειά καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Έκανε το ντεμπούτο του το 2014 στη γαλλική ταινία ‘Des lendemains qui chentent’ που μεταφράζεται στο “Αύριο που Τραγουδά”.

3. Μιλάει τρεις γλώσσες

Το να μιλάς περισσότερες από μία γλώσσες είναι μια ανεκτίμητη ικανότητα, ανεξάρτητα από το τι δουλειά κάνεις. Γι’ αυτό, είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για όποιον προσπαθεί να εργαστεί σε διεθνές επίπεδο. Ο Bruno βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση σχετικά με την ανάληψη διεθνών έργων, διότι μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς του ήταν σε έργα της γαλλικής γλώσσας.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Gouery (@brunogouery)

4. Είναι αθλητικός τύπος

Το να παραμένεις δραστήριος δεν είναι πάντα εύκολο για όλους, αλλά είναι κάτι για το οποίο ο Bruno φροντίζει να βρίσκει χρόνο. Η άσκηση δεν είναι απλά ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσει το σώμα του σε φόρμα, αλλά είναι επίσης ένας τρόπος να απελευθερώσει το άγχος και την ένταση. Ένας από τους αγαπημένους του τρόπους να παραμένει αθλητικός είναι το περπάτημα στο Παρίσι.

5. Είναι και σεναριογράφος

Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς του Bruno στον κλάδο της ψυχαγωγίας αφορά την υποκριτική, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει. Η σελίδα του στο IMDB δείχνει ότι έχει επίσης τρεις πιστώσεις συγγραφής σεναρίου, όλες από επεισόδια της σειράς Doc Martin. Δεν γνωρίζουμε αν σκοπεύει να γράψει περισσότερα σενάρια στο μέλλον, αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα ήταν έκπληξη.

6. Είναι πολύ εσωστρεφής

Εάν υπάρχει ένα σαφές πράγμα για τον Bruno, είναι το γεγονός ότι δεν θέλει να μοιράζεται πολλές πληροφορίες για την προσωπική του ζωή. Αν και έχει λογαριασμό στο Instagram, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του σχετίζεται αυστηρά με την δουλειά του. Επίσης, δεν φαίνεται να κάνει πολλές συνεντεύξεις ή δημόσιες εμφανίσεις.

7. Η Ρώμη είναι η δεύτερη αγαπημένη του πόλη

Το Παρίσι θα είναι πάντα η αγαπημένη πόλη του Bruno, αλλά έχει τη Ρώμη στη δεύτερη θέση της αρεσκείας του. Έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με την πόλη της Ρώμης επειδή η μητέρα του είναι Ιταλίδα. Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας, ο Bruno δεν μπόρεσε να ταξιδέψει όσο συνήθως.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Gouery (@brunogouery)

8. Είναι πατέρας

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο Διαδίκτυο για την προσωπική ζωή του Bruno, γνωρίζουμε ότι είναι πατέρας. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το ‘Emily In Paris’, ο Bruno ανέφερε ότι έχει έναν γιο. Δεν κοινοποίησε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον γιο του, αλλά υπάρχει μια φωτογραφία του στη σελίδα Instagram του.

9. Έχει κανάλι στο YouTube

Ο Bruno δεν θέλει να περιμένει τις ευκαιρίες υποκριτικής για να ασκήσει τις ικανότητές του. Αντίθετα, του αρέσει να δημιουργεί τις δικές του ευκαιρίες. Το 2017, ξεκίνησε ένα κανάλι YouTube με έναν συνεργάτη που ονομάζεται Alex. Οι δύο τους ανέβασαν μια σειρά από σκετς και κλιπ. Η πιο πρόσφατη ανάρτηση στο κανάλι ήταν το 2019.

10. Απολαμβάνει να περνάει χρόνο στη φύση

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς μια όμορφη μέρα έξω στη φύση. Παρόλο που ο Bruno δεν περνάει πολύ χρόνο έξω, φαίνεται ότι απολαμβάνει να περνάει χρόνο εκτός σπιτιού. Είτε πρόκειται για παρέα στην παραλία, είτε για εξερεύνηση νέων δρόμων της πόλης, απολαμβάνει την αίσθηση του “έξω” μια όμορφη μέρα.

featured photo: