Πολλές μεγάλες τάσεις street style προέκυψαν από την Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Ωστόσο παρατηρήσαμε ένα trend που είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του. Είναι ένα αξεσουάρ που θα μας φέρει σίγουρα μνήμες από την παιδική μας ηλικία. Αυτό δεν είναι άλλο από τα scrunchies.

Τα scrunchies είναι πάλι τάση και είναι μεγαλύτερα από ποτέ!

Και τώρα, ακριβώς όπως ήταν τότε, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό λαστιχάκι που χρησιμοποιούσαμε για να κρατάμε τα μαλλιά μας μακριά από το πρόσωπό μας. Ένα scrunchie δημιουργεί απευθείας ένα statement look. Όσο πιο μεγάλο, αφράτο και σε έντονο χρώμα τόσο το καλύτερο. Αξίζει να αναφέρουμε φυσικά ότι και σε σύγκριση με τα κοινά λαστιχάκια, το scrunchie κρατάει αρκετά σταθερά τα πιασμένα μαλλιά μας για πολλές ώρες. Δεν είναι άρα μόνο stylish είναι και απαραίτητο.

Μπορεί όλοι κάποια στιγμή να ζηλέψαμε τις στέκες μαλλιών της Blaire Waldorf, το scrunchie όμως είναι το διαχρονικά cool κομμάτι. Δίνει μια αίσθηση ζωντάνιας και αναζωογονεί κάθε μας εμφάνιση.

Αν τα 90S έχουν επιστρέψει για τα καλά, τότε δεν μπορούμε να αφήσουμε απ’ έξω τα scrunchies. Τα είδαμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε ponytails, αλλά και φορεμένα ως βραχιόλι. Τα βρίσκουμε σε φανταχτερά χρώματα όπως πράσινο, ροζ, καθώς και σε διάφορα prints. Για έναν ακόμη πιο vintage χαρακτήρα, επίλεξε τα σε σατέν ή σε chiffon. Έτσι θα θυμίσουν ακόμη πιο έντονα εκείνα τα απογεύματα στο μπαλέτο όπου συνδύαζες το ροζ scrunchie σου με το καλσόν και έβαζες στα μαλλιά σου χρυσόσκονη για να θυμίζεις στην Tinkerbell.