Το nude χρώμα μπορεί να γίνει δύσκολη υπόθεση. Αυτό ισχύει για ρούχα, για εσώρουχα, για παπούτσια, αλλά και για το nude lipstick. Καθότι το nude lipstick έχει γίνει από τα μεγαλύτερα beauty trends πρέπει να το δοκιμάσουμε. Πολλές φορές όμως μπορεί να κάνεις ένα σημαντικό λάθος. Πιστεύεις πως το nude lipstick πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη απόχρωση. Το σημαντικό όμως είναι να βρεις την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου.

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και πολλά μυστικά για να βρεις το ιδανικό nude lipstick για τον τόνο του δέρματός σου.

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

Το μυστικό για το ανοιχτό δέρμα είναι να μείνεις μακριά από τα ουδέτερα χρώματα που περιέχουν κίτρινο. Επίσης, ξέχασε όλα όσα έχεις μάθει σχετικά με το να βάζεις makeup στα χείλη σου πριν βάλεις το κραγιόν σου. Αυτό μεν θα αποχρωματίσει τα χείλη και η απόχρωση του κραγιόν θα φαίνεται πιο έντονα αλλά όσο περνάει η ώρα η πούδρα μπορεί να αρχίσει να σπάει και να χαλάσει το αποτέλεσμα.

Beauty συμβουλές για να βρεις το ιδανικό nude κραγιόν για την επιδερμίδα σουBeauty συμβουλές για να βρεις το ιδανικό nude κραγιόν για την επιδερμίδα σου
Byrdie

Μεσαία απόχρωση επιδερμίδας

Το μυστικό για αυτή την απόχρωση δέρματος είναι να χρησιμοποιήσεις ένα nude lipstick που θα αναδεικνύει το φυσικό σου χρώμα χωρίς να το καλύπτει. Να θυμάσαι πως για το τέλειο nude lipstick look θα ήταν καλό να μην εφαρμόζεις lip balm πριν το κραγιόν σου. Εάν θες να είσαι σίγουρη πως θα μείνει σταθερό, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα prep & prime. 

Σκούρο χρώμα δέρματος

Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να αποφύγεις αποχρώσεις που να είναι ροζ ή ροδακινί. Για να ταιριάζει το κραγιόν στο δέρμα σου πρέπει να περιέχει πιο σκούρα χρώματα και να έχει ως βάση το γκρι. Και σε αυτή την περίπτωση να θυμάσαι πως μία ελαφριά στρώση κραγιόν είναι αρκετή.

Featured image: Byrdie