Όσο σημαντικό είναι να έχει μία γυναίκα στη ντουλάπα της ένα απλό, μαύρο φόρεμα, εξίσου SOS είναι να έχει ένα ζευγάρι κλασικά λευκά παπούτσια. Μιλάμε για τη νέα, αγαπημένη τάση των άσπρων sneakers. Τα έχουμε αγαπήσει γιατί μπορούν να φορεθούν με φορέματα, τζιν, κοστούμια αλλά και με ό,τι επιθυμεί η κάθε γυναίκα. Φυσικά υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές επιλογές για να διαλέξεις τα λευκά sneakers που ταιριάζουν στο δικό σου στυλ.

Δες παρακάτω τα πιο δημοφιλή λευκά sneakers που θέλουμε να αποκτήσουμε. 

Adidas Sleek

Δεν υπάρχει πιο safe επιλογή αν θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ αυτό το trend. Απλά και διακριτικά. Είναι ανθεκτικά, καθαρίζονται πολύ εύκολα και σου δίνεται η επιλογή να βάλεις τη δική σου εσωτερική σόλα αν τη χρειάζεσαι. 

Nike Air Force

Αυτό είναι ένα από τα παπούτσια που παραμένουν στην κορυφή των πωλήσεων της Nike όσα χρόνια και αν περάσουν. Ήταν τα πρώτα μπασκετικά παπούτσια με την τεχνολογία της Nike Air. Πλέον τα φοράνε και χιλιάδες άνθρωποι που δεν πατάνε καν σε γήπεδο.

Superga Cotu

Το συγκεκριμένα παπούτσια αξίζουν να είναι στη λίστα με τα αγαπημένα μας γιατί η απλότητά τους τα κάνει ξεχωριστά. Είναι το go-to ζευγάρι όλων των minimal κοριτσιών χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Vans Slip-ons

Μπορεί το obsession με το συγκεκριμένο brand να ξεκίνησε λόγω των skaters, αλλά γρήγορα κατέκτησε τις καρδιές πολλών θαυμαστών που δεν τα πάνε και τόσο καλά με τη σανίδα.

Jim Rickey Sneakers

Τα συγκεκριμένα λευκά sneakers δεν παραπέμπουν τόσο σε αθλητικό στυλ. Μας αρέσουν πολύ γιατί η σόλα τους προσθέτει μερικούς πόντους. Είναι λοιπόν η εύκολη λύση για να νιώθουμε πως δείχνουμε πιο ψηλές φορώντας απλά sneakers. 

Featured image: Moontica