Έφτασε η εποχή που ανοίγεις τη ντουλάπα σου και βλέπεις λίγο χρώμα. Η Άνοιξη έχει ήδη έρθει και σε οποίο μαγαζί και να κοιτάξεις τα ανοιξιάτικα πανωφόρια έχουν διακοσμήσει τα ράφια κάθε μαγαζιού. Το street style έχει πάρει στη κυριολεξία φωτιά καθώς τα παστέλ πανωφόρια, οι λεπτές καπαρντίνες & τα denim jackets πρωταγωνιστούν. Παρακάτω θα πάρεις έμπνευση από τα ωραιότερα πανωφόρια της Άνοιξης και θα μάθεις πώς μπορείς να τα φορέσεις.

Satin

Image: passionatefashionlovers.wordpress.com
Image: passionatefashionlovers.wordpress.com

Το σατέν είναι ένα από τα αγαπημένα υφάσματα καθώς συνδυάζεται με άπειρες παραλλαγές. Επίλεξε ένα σατέν πανωφόρι και το πρωί φόρεσε το με ένα απλό t-shirt & jeans συνδυασμένα με τα αγαπημένα σου sneakers ενώ το βράδυ με μια λεπτή ζώνη στη μέση.

Hoodies

Image: popsugar.com
Image: popsugar.com

Απλό και στιλάτο, το hoodie φοριέται και ως πανωφόρι. Φέτος συνδύασε το με καλά παντελόνια και κάνε τις εμφανίσεις σου ακόμα πιο μοναδικές στη πόλη.

The Denim Jacket

Image: sohu.com
Image: sohu.com

Vintage κομμάτι που αγαπήθηκε και συνεχίζει να βρίσκεται στη κορυφή δίπλα στα πιο αγαπημένα πανωφόρια. Φορεμένο με λεπτό ζιβάγκο και συνδυασμένο με έντονα χρώματα είναι το κλειδί για κάθε σου εμφάνιση.

Blazer

Image: elle.com
Image: elle.com

Το blazer είναι ίσως το πανωφόρι που αναδεικνύει κάθε σου εμφάνιση. Φέτος επίλεξε το σε έντονα prints και χρώματα .