Οι αφέλειες είναι η νέα τάση στα κουρέματα για φέτος και αυτό μας το έχουν αποδείξει και celebrities του εξωτερικού που το επιλέγουν.

Μαλλιά με αφέλειες: είναι μια απόφαση που οι περισσότερες γυναίκες θα πάρουν έστω μια φορά στην ζωή τους να το κάνουν. Και όσες το δοκιμάσουν και τους αρέσει, συνήθως το υιοθετούν για πολύ καιρό. Άλλες πάλι βασανίζονται επηρεασμένες από το ερώτημα του Άμλετ “να ζει κανείς ή να μην ζει” αλλάζοντας το λίγο σε “να κάνει κανείς αφέλειες ή να μην κάνει;”.  Η άποψή μας είναι πως οι αφέλειες είναι μια όμορφη λύση άμα επιθυμείς μια αλλαγή στα μαλλιά σου. Άσε που σου δίνει και έναν σοφιστικέ χαρακτήρα και μια μορφή επηρεασμένη από την δεκαετία του ’70. Όσες διάσημες έχουν κόψει αφέλειες πάντως, είτε έχουν μακρυά μαλλιά είτε καρέ τύπου Amélie , είναι αξιολάτρευτες.

Οι ρετρό αφέλειες της Zooey Deschanel

long-hair-with-bangs

Δεν γινόταν να μιλάμε για αφέλεις και να μην αναφέραμε την Zooey Deschanel. Εκτός της υποκριτικής της-και όχι μόνο- είναι διάσημη και για τις αφέλειές της. Πάντα φαίνονται τέλειες ενώ έχει επιλέξει να ολοκληρώσει το στυλ της αφήνοντας μακρυά μαλλιά.

Emma Stone’s rocked

long-hair-with-bangs

Η Emma Stone εκτός από αγαπημένη μας ηθοποιός είναι και από αυτές που κυνηγάμε την κάθε της εμφάνιση γιατί πάντα έχει κάτι να μας μάθει. Το χάλκινο χρώμα της δένει αρμονικά με την λευκή της επιδερμίδα ενώ οι αφέλειες που έχει εδώ και καιρό ολοκληρώνουν το στυλ της δίνοντας μας έμπνευση για τα επόμενά μας look.

Mandy Moore’s bangs

long-hair-with-bangs

Θα δανειστούμε μια φράση από την Mary Poppins για να χαρακτηρίσουμε την Mandy Moore: “Practically perfect in every way”.  Αυτό σημαίνει ότι και οι αφέλειές της θα ήταν και αυτές τέλειες.

Οι κοντές αφέλειες της Lola Kirke

long-hair-with-bangs

Στην περίπτωση της Lola Kirke βλέπουμε κοντές αφέλειες σε μακρυά μαλλιά, οι οποίες πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπό της. Αυτό που δίνει όμως πιο πολύ χαρακτήρα στο στυλ της είναι το ρετρό, διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο βλέμμα της.

Doona Bae’s bangs

long-hair-with-bangs

H ηθοποιός του Sense8 σίγουρα ξέρει πώς να κρατήσει το στυλ της απλό και κλασικό. Οι μακρυές τις αφέλειες λίγο πιο πάνω από τα βλέφαρα ταιριάζουν αρμονικά με το καρέ μέχρι τους ώμους.

Dakota Johnson

long-hair-with-bangs

Οι αφέλειες της Dakota σίγουρα προσθέτουν ενδιαφέρον στα κατά τ’άλλα μακρυά και ίσια μαλλιά της. Οι αφέλειες της προσθέτουν έναν ρομαντικό τόνο στην εμφάνισή της κάτι το οποίο φαίνεται να λειτουργεί όπως πρέπει για την τριλογία “50 Shades of Grey” που πρωταγωνιστεί.

Διάβασε ακόμα: Beauty alert: ειναι οι αφελειες στα σγουρα μαλλια το νεο hair trend; 

                                   Οι 5 πιο hot τασεις στα μαλλια του 2017