Λένε ότι όταν μια γυναίκα αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη να αλλάξει και τη ζωή της. Όμως επειδή θέλουμε κι ένα έξτρα push για να πάμε κι ένα βήμα παραπέρα, τι καλύτερο από το να κάνεις αυτήν την αλλαγή τον πρώτο μήνα του χρόνου; Εξ’ άλλου, η αλήθεια είναι ότι το 2017 προσφέρεται για διάφορες αλλαγές κώμης, γιατί πάνω απ’ όλα υπάρχει ποικιλία στις τάσεις.

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω look κι όλο και με κάποιο θα ταυτιστείς!

Οι 5 πιο hot τασεις στα μαλλια του 2017

Ανδρόγυνο look. Το ανδρόγυνο look δεν περιορίζεται μόνο στο ντύσιμο. Για τις πιο τολμηρές παίρνει επεκτάσεις και στα μαλλιά. Εάν λοιπόν, θέλεις να κάνεις μια τρομερά δραστική αλλαγή ή αν έχεις ήδη πολύ κοντό μαλλί και θέλεις να φαίνεσαι ενημερωμένη δοκίμασέ το!

Οι 5 πιο hot τασεις στα μαλλια του 2017

Έντονα χρώματα. Ναι, τα έντονα χρώματα στα μαλλιά είναι τάση και δεν είναι μόνο για τις πολύ τολμηρές, αφού υπάρχουν και αποχρώσεις λίγο πιο.. συμβατές, όπως το κόκκινο. Είναι από τις τάσεις που δεν θέλεις ποτέ να φύγουν από την ζωή σου! Κι αν δεν είσαι σίγουρη ποια απόχρωση σου ταιριάζει, ρίξε μια ματιά στην ντουλάπα σου να δεις ποια χρώματα επικρατούν. Φυσικά, αφού πρώτα πάρεις και τη γνώμη του κομμωτή σου.

Οι 5 πιο hot τασεις στα μαλλια του 2017

Dusty χρώματα. Θυμίζουν παραμύθι, γοργόνες, και είναι περισσότερο ενδιαφέροντα από τα παστέλ. Είναι πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά, ενώ εάν καταφέρεις να συγχρονίσεις και το υπόλοιπο look σου, το αποτέλεσμα θα είναι ενημερωμένο και ξεχωριστό.

Οι 5 πιο hot τασεις στα μαλλια του 2017

Ασύμμετρα κουρέματα. Τέλος στις βαριές, ίσιες και μονότονες άκρες, που είναι σαν να έχουν τραβηχτεί με χάρακα. Δώσε μια αλλιώτικη και παιχνιδιάρικη νότα στα μαλλιά σου, κάνοντας ένα ασύμμετρο κούρεμα. Τα μαλλιά σου θα φαίνονται φρέσκα, εσύ ανανεωμένη και πιο νέα! Τι άλλο θες;

Οι 5 πιο hot τασεις στα μαλλια του 2017

Μακριές αφέλειες/φράντζες. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που ναι μεν θέλουν μια αλλαγή, αλλά όχι τόσο δραστική και δραματική, δοκίμασε μακριές αφέλειες. Φτάνουν στο ύψος των ματιών (ή και πιο χαμηλά), κι έτσι ακόμα κι αν το μετανιώσεις μπορείς πάντα να τα πιάνεις προς τα πίσω. Γιατί να το μετανιώσεις όμως, αφού οι μακριές αφέλειες ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα προσώπου!

Πηγή: nylon.com