Σίγουρα όλοι ανυπομονούμε για τις διακοπές του καλοκαιριού. Με τη ζέστη να έχει χτυπήσει κόκκινο το μόνο που ονειρευόμαστε είναι το πόσο γρήγορα μπορούμε να διακτινιστούμε και να βρεθούμε σε μία παραλία. Η μυρωδιά της θάλασσας να συνοδεύει τις χαρούμενες στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις για να περάσουμε τον επόμενο χειμώνα. Η καυτή άμμος να μας θυμίσει τις περσινές μας βόλτες στη θάλασσα μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και φυσικά τα αγαπημένα μας μαγιό που θα είναι σίγουρα στη βαλίτσα μας για το νησί. 

Εμείς έχουμε βρει τα δύο Detailors μαγιό που δεν μπορούν να λείπουν από τη βαλίτσα σου! Πέρα από τις φωτογραφίες που θα πάρεις για το #instagram και θα τις χαζεύεις με κάθε ευκαιρία ξανά και ξανά μέχρι του χρόνου, θα φέρουν χρώμα στις καλοκαιρινές σου εμπειρίες. 

Με χρώματα που μοιάζουν με τη θάλασσα, θα σε κάνει να ταξιδέψεις σε μέρη μακρινά, θα σε κάνει να ονειρευτείς, θα σε κάνει να νιώσεις την αύρα σου να γεμίζει με θετική ενέργεια κατευθείαν από το σκούρο μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού.

Με χρώματα που θυμίζουν εξωτικό προορισμό, θα σε κάνει να βρεις την πιο περιπετειώδη μεριά του εαυτού σου. Θα τολμήσεις. Θα δεις τα πράγματα από μία νέα οπτική γωνία. Θα σε κάνει να ερωτευτείς τη ζωή και όλες τις απλές, μικρές χαρές που σου δίνει καθημερινά.

Τα μαγιό είναι κομμάτι της καλοκαιρινής απόλαυσης. Πρέπει να μας κάνουν να νιώθουμε όμορφες, σέξι και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Πρέπει να μας δίνουν έναν ακόμη λόγο να θέλουμε να τρέξουμε από νωρίς το πρωί στην παραλία για να μαυρίσουμε και να φύγουμε με τη δύση του ηλίου αφού έχουμε πιει το αγαπημένο μας cocktail στο πιο ωραίο beach bar του νησιού. Πρέπει να μας βοηθήσουν να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό!