Κρυώνεις μόνο με το πουκάμισό σου αλλά ζεσταίνεσαι με το χειμωνιάτικο μπουφάν σου; Η λύση βρίσκεται στα ελαφριά ανοιξιάτικα jacket.

Δες τις παρακάτω επιλογές που έχεις για να είσαι προετοιμασμένος για τους ανοιξιάτικους μήνες.

Denim jacket

thestylecity.com
thestylecity.com

Δε θα βαρεθείς ποτέ ένα κλασσικό denim jacket. Απλό, ανεπιτήδευτο και cool, ιδανικό για τις πιο θερμές μέρες και για χαλαρές βόλτες ή τη σχολή σου. Αν επιλέξεις να το φορέσεις με jeans φρόντισε να είναι σε διαφορετική απόχρωση.

Bomber jacket

instaloverz.com
instaloverz.com

Το αγαπημένο bomber είναι ιδανικό για την άνοιξη και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα για να διαλέξεις το κατάλληλο. Αν τον χειμώνα είχες ήδη ένα μαύρο, για την άνοιξη προτίμησε ένα έντονο χρώμα.

Harrington jacket

theidleman.com
theidleman.com

Αυτό το jacket σίγουρα το έχεις δει παντού αλλά ίσως να μην ήξερες την ακριβή ονομασία του. Είναι η formal εκδοχή του bomber. Ταιριάζει για όλες τις ώρες της ημέρας και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο με prints για ένα πιο τολμηρό look.

Leather jacket

hymenfashion.com
hymenfashion.com

Τα δερμάτινα jacket είναι κατάλληλα για τις μεταβατικές περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Για να κάνεις το δερμάτινό σου πιο ανοιξιάτικο συνδύασέ το με ελαφριά ανοιχτόχρωμα tops όπως ένα λευκό t-shirt.

Quilted jacket

hespokestyle.com
hespokestyle.com

Αν το στυλ σου είναι πιο κλασσικό, η ιδανική επιλογή για spring jacket είναι το quilted. Διάλεξε ένα σε μπλε, λαδί ή καφέ χρώμα για να αναδειχτεί το σχέδιό του. Θα σε βολέψει πολύ και στα καθημερινά look του γραφείου.

featured image: theidleman.com