Τα φθινοπωρινά trends πάντα είναι πολλά! Μπαίνει η νέα σεζόν και είμαστε όλες έτοιμες να αφήσουμε πίσω τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια για να δοκιμάσουμε τις φθινοπωρινές τάσεις που μας έχουν τραβήξει την προσοχή. Σίγουρα μέσα σε όλες τις τάσεις, υπάρχουν και πολλά που δε μας εντυπωσιάζουν. Εμείς φροντίσαμε να διαλέξουμε τις πιο αγαπημένες μας τάσεις που θέλουμε να δοκιμάσουμε μέσα το φθινόπωρο.

Παρακάτω θα βρεις τα δικά μας ins των φθινοπωρινών trends!

Τα Ins

Fringe jacket

Το συγκεκριμένο trend έχει μπει στις ζωές μας από το καλοκαίρι. Αλλά μας αρέσει όπως έχει εξελιχθεί για τη φθινοπωρινή μόδα. Θα γίνει από τα αγαπημένα κομμάτια στη ντουλάπα γιατί δε θα σε δυσκολέψει καθόλου. Από τζιν, σε φούστα, σε φόρεμα, πάει με όλα. 

Unbuttoning

Ας πούμε ότι είμαστε σε ένα πιο επαναστατικό mood που δε θέλουμε να ακολουθούμε όλους τους κανόνες. Αυτό το trend μπορεί να γίνει η δική σου μικρή επανάσταση. Δε χρειάζεται όλα τα κουμπιά να είναι κουμπωμένα. Το unbuttoning το κάνουμε χαμηλά προς την κοιλιά είτε ψηλά για να τονίζει το ντεκολτέ. Το point είναι ένα ή και παραπάνω κουμπιά ανοιχτά.

Total leather

Φέτος, θα βρεις πολλά δερμάτινα κομμάτια και το να τα συνδυάσεις μεταξύ τους θα είναι σχεδόν αναπόφευκτο. Φούστα με σακάκι, ολόσωμη φόρμα, παντελόνι με δερμάτινο τζάκετ. Θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει και θέλεις να δοκιμάσεις. 

Featured image: Who What Wear