Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο Pure Wow, υπάρχουν έξι top αποχρώσεις για τα μαλλιά για να διαλέξεις αυτή τη σεζόν. Αρκετά με τις φωτεινές ανταύγειες και τα summer girl looks. Τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν, περνώντας από ήπιο κόκκινο μέχρι platinum ξανθό.

ZINFANDEL RED

Πρόκειται για το κόκκινο που είδες στη Zendaya στα Emmys. Είναι πιο ήπιο, λίγο “σβησμένο” και δεν χρειάζεται να είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς πάνω σου. Μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να το εμπλουτίσει με διακριτικές ανταύγειες για να δημιουργήσει ένα look όπως το Ariel-like της Ζendaya.

AUTUMN GLOW

Δεν είσαι έτοιμη για το κόκκινο; Κανένα πρόβλημα. Αυτή η διακριτική απόχρωση του καστανού έχει μια πολύ δική της λάμψη. Το κλειδί βρίσκεται στο να μην υπερβάλεις με τις ανταύγειες. Απλά πρόσθεσε λίγα bronzy στοιχεία, ξεκινώντας από τη μέση των μαλλιών, όχι από τις ρίζες.

GINGERBREAD BROWN

Αυτή η ουδέτερη, καστανή απόχρωση, είναι ιδανική για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Αν είσαι φυσική καστανή, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσεις λίγες ανταύγειες στις τούφες γύρω από το πρόσωπο.

GOLD OBSIDIAN

Για τις γυναίκες που αγαπούν τα μαύρα μαλλιά, υπάρχει τρόπος να γίνει μια αλλαγή χωρίς να προδώσουν το αγαπημένο τους χρώμα. Ένα mix με πιο απαλούς, χρυσαφένιους τόνους θα κάνουν το αποτέλεσμα λιγότερο wild. Plus, είναι ένα color mix που κολακεύει τους περισσότερους τόνους δέρματος.

ROOTED CITRINE BLONDE

Το ξανθό σε μια από τις πιο cool εκδοχές του. Δείχνει ατημέλητο, “ζωντανό” και δίνει την αίσθηση ότι δεν έχεις προσπαθήσει πολύ.

PLATINUM BLONDE

Είδαμε την επιστροφή του platinum blonde στα runways στις εβδομάδες μόδας της σεζόν. Δείχνει τέλειο και στις πολύ λευκές επιδερμίδες και στις σταρένιες, οπότε αποτελεί μια safe παράλληλα με extreme επιλογή. Σημείωση: Ανάλογα με το χρώμα τις ρίζας σου (όσο πιο σκούρο τόσο δυσκολότερο), ίσως να πρέπει να περάσεις στo platinum blonde σε στάδια. Μίλησε με τον κομμωτή σου για περισσότερα.

Featured image: Robb Report Images: purewow.com