Μήπως έφτασε η στιγμή που προβληματίζεσαι για το πώς θα ανανεώσεις την εμφάνισή σου; Παραδοσιακά, η άνοιξη είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να δώσουμε μια νέα πνοή στην εμφάνισή μας. Τα μαλλιά είναι ο νούμερο ένα στόχος μας. Χρώματα, haircuts, μήκος. Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Στο πλαίσιο της αναζήτησής μας, τα ντεφιλέ της άνοιξης/καλοκαίρι 2019 ήταν η πηγή έμπνευσής μας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις hair τάσεις που κυριάρχησαν.

Μαλλιά σε ένα μήκος

Το κούρεμα που έκανε γνωστό ο Vidal Sassoon επιστρέφει δυναμικά. Είτε πρόκειται για lob είτε για bob, το blunt όπως λέγεται κούρεμα, ήρθε για να μείνει. Σύμφωνα με τον Andrew Fitzsimons, hair stylist των Courtney Kardashian Kylie Jenner, αναδεικνύει τα μαλλιά. Η αλήθεια είναι ότι γίνει ένα κλασσικό αέρα στην εμφάνισή μας. Ειδικά για ένα πρόσωπο με έντονες γωνίες ή σε σχήμα καρδιάς, είναι ότι χρειάζεται για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του.

thezoereport.com

Κυματιστά μαλλιά Αν υπάρχει ένα κούρεμα που να είναι συνδυασμένο με τις καλοκαιρινές μέρες, αυτό είναι τα χαλαρά waves. Αυτό το ανέμελο, χαλαρό χτένισμα, δίνει έναν cool αέρα στις εμφανίσεις μας. Είναι αυτό που έχουμε συνδυάσει με τις ξέγνοιαστες ημέρες στην παραλία και το αλάτι στα μαλλιά μας. Μάλιστα για τις πιο διστακτικές στα μήκος, το μεσαίο μήκος αποτελεί μεγάλο trend όσον αφορά τα μαλλιά.

Shaggy κούρεμα

Δεν αποτελεί κάτι καινούργιο, επιστρέφει όμως δυναμικά στο προσκήνια των hair trends. Τα haircuts σε διάφορα επίπεδα δίνουν τη δυνατότητα να «παίξουμε» με το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να προσδίδει ένα 70s αέρα, αλλά μπορεί και να αποτελεί παραλλαγή ενός lob. Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές για τα μαλλιά μας είναι άφθονες.

thezoereport.com

Ατίθασες αφέλειες

Μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να ακούσουμε, αλλά οι αφέλειες συνεχίζουν να μας απασχολούν και το καλοκαίρι. Σαφώς πρόκειται για ένα κούρεμα για τις πιο χειμωνιάτικες εμφανίσεις μας. Οι νέες τάσεις φέτος, θέλουν τα μαλλιά μας ανέμελα, πλαισιωμένα από ακατάστατες, χαλαρές αφέλειες.


Featured image: thezoereport.com