Σε κάτι τέτοια αξίζει να είμαστε αρκετά παρατηρητικοί. Πολλές φορές έχει τύχει να βλέπουμε ηθοποιούς που δούλεψαν μαζί σε μια δουλειά, να πηγαίνουν μαζί σε μια άλλη. Εδώ όμως το παράκαναν.

Ο πρώτος που χάραξε το δρόμο ήταν ο Joe Dempsie. Στο Skins ήταν ο Chris Miles, από τις αρχές όμως του GoT, μπήκε στη διαδικασία των οντισιόν. Άλλος ένας που αρχικά επρόκειτο να παίξει τον Jon Snow. Όπως όλα δείχνουν παίζει να ήταν και η μόνη οντισιόν που ενδιέφερε τους δημιουργούς της σειράς. Τελικά, όμως, ονομάστηκε Gendry Baratheon και πορεύτηκε με αυτό το όνομα εδώ και πολλές σεζόν. Για να φτάσει βέβαια ο φετινός κύκλος και να μας απασχολήσει περισσότερο από ποτέ λόγω της ιδιαίτερης σκηνής του με την Arya.

Η επόμενη που ακολούθησε τα βήματα του Dempsie προς το Winterfell ήταν η Hannah Murray. Άφησε πίσω στο Bristol την Cassie Ainsworth των Skins, για να γίνει στο νέο κόσμο που μπήκε η Gilly, η αγαπημένη του Samwell Tarly. Βέβαια για εκείνη πρέπει να ήταν λίγο πιο δύσκολο να αφήσει πίσω τον “παλιό της εαυτό”. Η αλήθεια είναι πως γύρισε τελικά για 2 μεγάλου μήκους επεισόδια στο Skins.

Κι αν νομίζεις ότι αυτοί οι δύο ήταν αρκετοί για να σου αποδείξουμε το αρχικό μας επιχείρημα, κάνεις λάθος. Η πρώτη έκπληξη-αφορμή για όλη αυτή τη σκέψη ήρθε στις αρχές της εβδομάδας όταν ο Nicholas Hoult, πρωταγωνιστής των Skins, αποκάλυψε ότι είχε περάσει και αυτός από οντισιόν για τον ρόλο του Jon Snow. Τότε βέβαια κανείς δεν ήξερε ότι η σειρά θα γινόταν μια από τις καλύτερες στον κόσμο. Για τους ηθοποιούς ήταν ακόμα μία οντισιόν. Τότε ο Hoult ήταν στα γυρίσματα του Clash of Titans κι έτσι είχε όλη την απαραίτητη εμφάνιση περίπου για να μπορέσει να ανταποκριθεί και στον ρόλο του Jon Snow.

Αν τελικά ο Hoult έκανε για τον ρόλο αυτό θα άλλαζε πολύ τα όσα λέμε τόσα χρόνια για το GoT, αλλά και για τον ίδιο τον Kit Harington που τελικά υποδύθηκε τον Jon Snow.

Αρχικά ο Harington δε θα είχε δώσει τόσες πολλές συνεντεύξεις για να πει πόσο πιεστικά είναι όλα εκεί στο GoΤ και γενικά να παραπονεθεί για τον ρόλο του. Το βασικότερο όμως είναι ότι ίσως να μην είχε παντρευτεί την Rose Leslie. Μπορεί βέβαια να την είχε γνωρίσει κάπου αλλού τελικά, αλλά αυτό δεν μας το εγγυάται κανείς. Έτσι λοιπόν μετά από τέτοια συμπεράσματα και υποθέσεις ο Harington καλά θα κάνει να μην ξαναγκρινιάξει για τη σειρά. Γιατί μπορεί να έβλεπε σήμερα δημοσιεύματα για τον Hoult με την Leslie και να μην ήξερε καν τι χάνει.


Featured Image: marieclaire.co.uk