Καταρχάς αν έχεις δώρα που βλέπεις και σου γυρίζει το μάτι, πάρε ένα πρώτο μπράβο, γιατί κάποιες εκεί έξω είχαν μόνο εισιτήρια συναυλιών και πακέτα marlboro light να τους θυμίζουν τον πρώην. Έρχεται λοιπόν αυτή η άβολη στιγμή που αναρωτιέσαι τι να τα κάνεις αυτά που σου πήρε μιας και αν ζεις στην Ελλάδα μαζί μας και δεν μας διαβάζεις από τη μαγευτική Στοκχόλμη, εμμμ δε θες να φοράς όσα σου πήρε ΑΥΤΟΣ.

1. Τα πετάς

Ας είμαστε ειλικρινείς, λίγα πράγματα συγκρίνονται με το να παίρνεις τη σακούλα των σκουπιδιών, να χώνεις τα δώρα του μέσα και να τη κατεβάζεις εσύ η ίδια στα σκουπίδια. Η πλήρης απελευθέρωση, η πλήρης ειρωνία, να πετάς το κολιέ που τυχαία του έδειχνες σε κάθε βιτρίνα της πόλης λέγοντας πόοοοσο πολύ σου αρέσει. Τι να κάνουμε, να ζήσουμε να (μην) τον θυμόμαστε.

2. Τα χαρίζεις

Θυμάσαι πόσο είχε εκτιμήσει αυτή η συμφοιτήτριά σου το μαύρο δερμάτινο σακίδιο που σου είχε πάρει ο ακατανόμαστος; Να πώς θα κάνεις καλή αίσθηση στη σχολή, θα της το δώσεις να το χαίρεται αυτή να μην το βλέπεις και εσύ. ΒΡΕ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΗΣ ΠΑΕΙ!

3. Τα πουλάς

Αν ο δικός σου ήταν gadget-άκιας και σε είχε πνίξει στα laptop και τα smartphones, αμαρτία να τα πετάξεις. Θα τα πουλήσεις ωραιότατα στο internet και έτσι θα σου αδειάσουν αφενός τη γωνιά, θα βγάλεις και τα λεφτά των διακοπών του καλοκαιριού. Στην υγειά του θα τα πίνετε τα cocktails by the pool με τα κορίτσια.

4. Τα μεταποιείς

Όπως κάθε καλό ρούχο μακαρίτη. Τα ρούχα είναι εύκολη δουλειά. Τα κόβεις, τα βάφεις, τους κολλάς στάμπες, ας είναι καλά το YouTube και σου υπόσχομαι ότι ούτε εσύ δε θα αναγνωρίζεις το τζιν σου. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα ταλέντο στη μεταποίηση που δεν ήξερες μέσα σε όλα αυτά. Αν ναι, στείλε στο παιδί κάποια σοκολατάκια.

Διάβασε ακόμα: Τα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου τελειώνει

featured image: unsplash.com