Οι τελευταίες μέρες ήταν πραγματικά πολύ γεμάτες για όλους τους ανθρώπους της μόδας ανά τον κόσμο. Ειδικά για όσους βρέθηκαν στην Νέα Υόρκη, με την εβδομάδα μόδας, ήταν και δύσκολα. Το χιόνι πυκνό και σχεδόν καθημερινό όμως η μόδα, δεν επηρεάζεται από αυτά. Και μπορεί τα περισσότερα βλέμματα να ήταν στραμμένα σε fashionistas με γούνες και πέδιλα, εμείς σταθερές, κοιτούσαμε τους καλοντυμένους άνδρες. Παρακάτω τα 3 σημαντικότερα πράγματα που μας έμειναν και θα πρέπει να σημειώσετε και να θυμάστε!

1. Fifty shades of grey

Τα αγορια της εβδομαδας μοδας της Νεας Υορκης! (2)

Εκτός από μεγάλη επιτυχία σε βιβλίο, πρόσφατα πολυαναμενόμενη ταινία, τώρα αποδεικνύεται το motto της φετινής αλλά και της επόμενης χρονιάς. Το γκρι είναι παντού και σε όλες του της αποχρώσεις και μάλιστα φοριέται και σε total εμφανίσεις! Αυτά κι αν είναι καλά νέα! Αγαπημένο χρώμα, ευκολοφόρετο και stylish όπως και το μαύρο.

2. Sportswear is the new black

Τα αγορια της εβδομαδας μοδας της Νεας Υορκης! (3)

Και μπορεί το μαύρο να παραμένει πάντα στη μόδα, το γκρι να έρχεται δυναμικά αν κάτι πρέπει να μας μείνει, ιδιαίτερα τις τελευταίες σεζόν, τότε αυτό είναι το sportswear. Είτε είναι white sneakers με παντελόνι, είτε bomber jacket, είτε φούτερ, το αθλητικό ντύσιμο είναι το νέο μαύρο!

3. It’s in the details

Τα αγορια της εβδομαδας μοδας της Νεας Υορκης! (4)

Μπορεί να ξοδεύουμε άπειρο μελάνι και χτυπήματα στο πληκτρολόγιο για το κατάλληλο outfit, ωστόσο η αισθητική και το style βρίσκονται πάντα στις λεπτομέρειες. Και τι εννοούμε; Μικρά trick και έξυπνα τεχνάσματα, που όμως κάνουν τη διαφορά. Είτε είναι ένα μαντήλι ως ζώνη, είτε απλά κουμπώνοντας μόνο το πάνω κουμπί του jacket σου, το style σου με μικρές λεπτομέρειες μπορεί να απογειωθεί!

Τα αγορια της εβδομαδας μοδας της Νεας Υορκης! (1) Τα αγορια της εβδομαδας μοδας της Νεας Υορκης! (5)

Image souce: gq.com