Κάποια από τα δώδεκα ζώδια εκνευρίζονται ευκολότερα από τα υπόλοιπα και εσύ νιώθεις πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που τους λες. Σύμφωνα με την αστρολογία, αν το περιβάλλον σου είναι ευαίσθητο τότε μπορεί εύκολα να χαθεί η ισορροπία. Ο Κριός, ο Παρθένος, ο Λέων, ο Ζυγός, ο Καρκίνος και ο Δίδυμος το επιβεβαιώνουν.

Ο Κριός είναι ένας από τους πιο ευερέθιστους του ζωδιακού. Δε θέλει να μπαίνεις στο δρόμο του όταν έχει σχεδιάσει κάτι. Ακόμη και η αναβλητικότητα κάποιου είναι αρκετή ώστε να τον εκνευρίσει. Σιχαίνεται το ‘όχι΄ και όταν θυμώσει, αποκλείεται να το διαχειριστεί με ηρεμία ή διακριτικότητα.

Αρκεί να τοποθετήσεις κάτι εκεί που δεν πρέπει ώστε να εκνευρίσεις τον Παρθένο. Είναι γνωστό πως πρόκειται για το neat – freak του ζωδιακού και αρκεί μόνο να λερώσεις λίγο τον χώρο του ή να τον βρει ακατάστατο ώστε να έρθεις αντιμέτωπος με τον θυμό του.

Ο Λέων από την άλλη, έχει αυτοέλεγχο και δυναμικότητα, όμως όταν πιστέψει πως η άποψή του δεν ακούγεται, τότε νευριάζει. Όταν αυτό συμβεί, θα χρειαστεί λίγο χρόνο μόνος του για να ηρεμήσει και να μπορέσει να συζητήσει το θέμα.

Η ενέργεια του Διδύμου πολλές φορές είναι κακός σύμβουλος για τον χειρισμό καταστάσεων. Μπορεί να γίνει νευρικός όταν έχει ένταση μέσα του και να μη βλέπει καν τη λύση ακόμη κι αν είναι μπροστά στα μάτια του.

Ο συναισθηματικός Καρκίνος δεν χειρίζεται καλά μία συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση. Καθώς έχει μεγάλη ενσυναίσθηση μπορεί να νευριάσει για λογαριασμό κάποιου άλλου. Εκνευρίζεται ιδιαίτερα με την αδικία και τις κακοτυχίες. Συνήθως θα σπαταλήσει πολύ χρόνο στο να σκέφτεται το παρελθόν, αντί να εστιάσει στο τώρα.

Κατά γενική ομολογία, ο Ζυγός είναι ένα ήρεμο ζώδιο. Αναζητά ηρεμία και ισορροπία. Όμως, όλα αυτά πετάγονται από το παράθυρο όταν έρθει αντιμέτωπος με αδικία. Να είσαι σίγουρος πως δεν θα δεχθεί εύκολα μία αδικία και θα είναι εκεί να υποστηρίξει αυτόν που το έχει ανάγκη.

featured photo: Unsplash / Velizar Ivanov