Κάποιοι λένε πως η δημιουργικότητα είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι. Και άλλοι πως μπορείς κατά τη διάρκεια της ζωής σου να την αποκτήσεις και μέσα από πολλά ερεθίσματα και δραστηριότητες να την καλλιεργήσεις.

Ό,τι και να πιστεύεις, εδώ θα δεις ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι τα πιο δημιουργικά του αστρολογικού χάρτη!

Λέων

Κανείς δεν θα εκπλαγεί βλέποντας τον Λέων σε αυτή τη λίστα, και μάλιστα πρώτο. Ο Λέων έχει το θάρρος, που πολλοί δεν έχουν, να εξερευνήσει κάθε πτυχή της ζωής του. Ψάχνει συνεχώς τρόπους να εκφράζει τη δημιουργική του πλευρά και να δείχνει ποια είναι πραγματικά η ταυτότητά του.

Η δημιουργικότητα σε όλες τις μορφές, όπως ο χορός, το τραγούδι και το θέατρο, όχι μόνο του δίνουν χαρά, αλλά είναι ένα μέρος όπου αισθάνεται ασφάλεια.

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει την αισθητική και αυτός είναι ο λόγος που θεωρείται ένα από τα πιο δημιουργικά ζώδια. Κυριαρχείται από την Αφροδίτη, που διέπει τον ρομαντισμό και την αρμονία. Θέλει κάθε πτυχή της ζωής του να έχει σχέση με την τέχνη και όταν δεν διακοσμεί το σπίτι του θα τον βρεις να δημιουργεί πρωτότυπα έργα τέχνης.

Το κυριότερο για τον Ζυγό είναι να φέρνει την ισορροπία στη ζωή του, μέσα από τη δημιουργικότητα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει μια μοναδική προσωπικότητα και μια ιδιαίτερη αισθητική. Έχει συνέχεια νέες ιδέες και προσπαθεί να βελτιώσει ότι δεν του αρέσει για να κάνει τον κόσμο γύρω του καλύτερο και πιο προοδευτικό. Και σίγουρα δεν φοβάστε να πάτε ενάντια στο κόλπο και να βρείτε δημιουργικές λύσεις για τα προβλήματα του κόσμου.

Ο Υδροχόος επίσης κυβερνάται από τον Ουρανό, ο οποίος αντιπροσωπεύει την καινοτομία. Αυτό σημαίνει πως δεν ακολουθεί ποτέ τις τάσεις, απλά τις δημιουργεί!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς βρίσκεται συνήθως σε μια κατάσταση ονειροπόλησης, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο δημιουργικά ζώδια. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Ποσειδώνας, γνωστός και ως πλανήτης της φαντασίας. Αυτός τον κρατά σε μια συνεχή κατάσταση δημιουργίας, και δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει τις εμπειρίες και τα έντονα συναισθήματά του ως μούσα του.

Δεδομένου ότι ο Ιχθύς είναι ζώδιο του νερού, τα συναισθήματά του εκφράζονται μέσα από τη δημιουργικότητά, δίνοντας την ευκαιρία στους άλλους να νιώσουν αποδεκτοί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς θα αντιμετωπίζεις τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με βάση το ζώδιό σου