Υπάρχει πάντα κάτι γοητευτικό σε μια γυναίκα που φοράει ένα καπέλο, είτε βρίσκεται στην πόλη είτε στην παραλία. Τα καπελα καταφέρνουν να αλλάξουν ένα outfit και να του δώσουν εκτός από extra πόντους στυλ, μια δόση μυστηρίου και γοητείας. Ένα ωραίο καπέλο εκτός από στυλ σου χαρίζει και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Είτε λιάζεσαι στην πισίνα, είτε απλώνεσαι στη παραλία, ακόμη κι αν κάνεις βόλτες στην πόλη ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα καπέλα για σένα.

Floppy hat
Τα 4 καπελα του καλοκαιριου σου savoir ville (1)

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ισχύει αυτό που λέμε the bigger the better. Όσο δηλαδή πιο μεγάλο και εντυπωσιακό είναι το καπέλο τόσο το καλύτερο. Αν πάντα σου άρεσαν οι ταινίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και θέλεις να κάνεις grande εμφανίσεις στην παραλία, τότε τα μεγάλα καπέλα θα πρέπει να είναι η επιλογή σου. Διάλεξε από το κλασικό σε μπεζ χρώμα μέχρι με ρίγες και σε έντονα χρώματα.

Panama hat
Τα 4 καπελα του καλοκαιριου σου savoir ville (3)

Κλασικό και ιστορικό καπέλο αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία που κρύβεται πίσω από το iconic κομμάτι. To κλασικό ασπρόμαυρο μοντέλο με προέλευση το Εκουαδόρ, φορέθηκε από σημαντικούς και ισχυρούς άντρες αλλά πλέον φοριέται από όλες όσες θέλουν ένα minimal chic αποτέλεσμα.

Boater hat
Τα 4 καπελα του καλοκαιριου σου savoir ville (2)

Θα θυμάστε προφανώς την Audrey Hepburn να το φοράει είτε τον Leonardo Di Caprio στο Great Gatsby. Είναι το χαριτωμένο καπέλο που θα σε κάνει όσο chic όσο μια μικρή Γαλλιδούλα κάνει βόλτες στο Σικουάνα.

Borrowed from boys
Τα 4 καπελα του καλοκαιριου σου savoir ville (4)

Ή αλλιώς το κλασικό καβουράκι. Πολυφορεμένο αλλά διαχρονικό και κατάλληλο να φορεθεί στην πόλη αλλά και στις διακοπές. Extra tip: κυκλοφορούν πολλά τέτοια καπέλα με κορδέλες σε ωραία χρώματα και prints. Δοκίμασέ το!