Πόσες φορές έχουμε παρακολουθήσει τα Oscar, τα Grammy, τα Emmy, κάποια βραβεία βρε αδερφέ και έχουμε ζηλέψει τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ των διάσημων σταρ; Πολλές φορές είναι η σωστή απάντηση. Οι σταρ εμφανίζονται  αψεγάδιαστες, όμορφες και λαμπερές στο κόκκινο χαλί. Δημιουργούν τάσεις, που εμείς ακολουθούμε και κάνουν εμφανίσεις, που θυμόμαστε και σχολιάζουμε για πολύ καιρό μετά. Ας θυμηθούμε μερικές απ’ αυτές:

Angelina Jolie, 2009: Η Jolie είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο του θεάματος. Το 2009 εμφανίστηκε στα Oscar όμορφη, απλή και πιο λαμπερή από ποτέ. Με μια έντονη γραμμή eyeliner και nude lip gloss μαγνήτισε τα βλέμματα.

makeup-looks-to-remember-savoir ville

Charlize Theron, 2014: Με ένα pixie κούρεμα, που λίγες θα τολμούσαν, μας γοήτευσε. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Jolie, επέλεξε να τονίσει τα μάτια και να αφήσει τα χείλη της ουδέτερα. Το τόλμησε και πέτυχε.

makeup-looks-to-remember-savoir ville 2

Lupita Nyong’o, 2014: Στο άλλο άκρο της απλότητας, βρίσκεται η Lupita Nyong’o. Το 2014 έκανε μια εμφάνιση που ακόμα θυμόμαστε, αφού συνδύασε άψογα τη μπλε σκιά (ναι, τη φοράνε ακόμα και μάλιστα κάνει δυνατό comeback φέτος) με ένα ροζ κραγιόν.

makeup-looks-to-remember-savoir ville 3

Jessie J, 2014: Η αγγλίδα τραγουδίστρια είναι γνωστή για τις συνεχείς και τολμηρές αλλαγές της. Το 2014, λοιπόν, έκανε μια εμφάνιση που λατρέψαμε και θα θυμόμαστε για καιρό. Άφησε όλο το πρόσωπό της σχεδόν άβαφο και έδωσε όλη την έμφαση στα χείλη της, φορώντας ένα λιλά κραγιόν. Από τότε πολλές γνωστές εταιρείες καλλυντικών δημιούργησαν ολόκληρες σειρές κραγιόν, με βάση το μωβ χρώμα.

makeup-looks-to-remember-savoir ville 4

Rita Ora, 2015: Την εμφάνιση αυτή μπορεί να τη θυμάστε για άλλους λόγους. Πιθανότατα για το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα (;) της τραγουδίστριας. Εμείς, όμως, παρατηρήσαμε το μακιγιάζ της. Κατάφερε, λοιπόν, να συνδυάσει το κόκκινο  κραγιόν  με το έντονο eyeliner. Το αποτέλεσμα της ταίριαζε πολύ και δεν φαινόταν καθόλου ”φορτωμένο”. makeup-looks-to-remember-savoir ville 5