Αν το θέμα σου είναι να διαβάσεις τις σωστές συμβουλές για να κάνεις τη σχέση με έναν Σκορπιό να λειτουργήσει, διάβασε παρακάτω.

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και παθιασμένα ζώδια. Έχουν τη φήμη των εξαιρετικά σκληρών ατόμων, που δε δείχνουν τα συναισθήματά τους. Η αλήθεια είναι πως αυτό το ζώδιο του νερού, αν σε εμπιστευτεί και σου ανοιχτεί, μετατρέπεται στο πιο πιστό πλάσμα στον κόσμο.

Είναι σημαντικό να έχεις στο μυαλό σου πως ο Σκορπιός είναι γεμάτος συναισθήματα που ούτε ο ίδιος δε μπορεί να διαχειριστεί. Αν χάσει την εμπιστοσύνη του για εσένα, ετοιμάσου να δεις το πρόσωπο του χειρότερου εχθρού σου.

Δώσε του επιβεβαίωση

Ο Σκορπιός κατά βάθος είναι ανασφαλής και σαμποτάρει αρκετά τον εαυτό του σε μια σχέση. Είναι σημαντικό να εξαλείφεις κάθε είδους ανασφάλεια. Αν για παράδειγμα είσαι σε περίεργη φάση και έχεις νεύρα μετά το γραφείο πες του το. Γιατί εκείνος θα νομίζει πως δε θες να περάσεις χρόνο μαζί του γιατί κάτι κρύβεις.

Η εμπιστοσύνη είναι SOS

Ο Σκορπιός δυσκολεύεται να εμπιστευτεί. Είναι προτιμότερο να είσαι πάντα ειλικρινής μαζί του, ακόμα κι όταν η αλήθεια είναι σκληρή, παρά να ανακαλύψει αργότερα κάποιο ψέμα σου.

Δείξε του την αγάπη σου

Ο Σκορπιός θέλει πράξεις, όχι θεωρία. Είναι ρομαντικός κατά βάθος, οπότε κάνε πράγματα που θα τον “ανοίξουν”.

Το σεξ είναι βασικό

Το νούμερο ένα ζητούμενο στον έρωτα για έναν Σκορπιό είναι το καλό σεξ. Με κάποιο τρόπο, έτσι νιώθει πως δείχνει την αγάπη του. Οι πλατωνικές σχέσεις δεν τον καλύπτουν.

Μείνε μακριά από το drama

Με τον Σκορπιό, σκηνές και υπερβολές δεν πιάνουν. Το θέμα είναι να μπορείς να του εκφράζεις όσα νιώθεις χωρίς υπερβολές και θεατρινισμούς.

Δέξου με χαρά την έντασή του

Υπάρχει μια θεωρία ότι μια σχέση με έναν Σκορπιό, μπορεί και να σε καταστρέψει. Τα πράγματα είναι έντονα, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει ηρεμία, παρά μόνο πάθος με αυτό το ζώδιο. Αλλά αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί και οι περισσότεροι εκεί έξω τον βρίσκουν μοναδικό.

featured image: elitedaily.com