Ήρθε η άβολη στιγμή να μάθεις κάποιες σκληρές αλήθειες για τον Υδροχόο της ζωής σου. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πλάσμα στον κόσμο, αλλά αν μάθεις πώς λειτουργεί, θα λύσεις πολλά ζητήματα που προκύπτουν μεταξύ σας.

Ορίστε κάποιες σκληρές αλήθειες για τον Υδροχόο:

Δεν είναι ο καλύτερος στο να εκφράζει πώς νιώθει

Ο Υδροχόος έχει μεγάλη καρδιά και ενδιαφέρεται πραγματικά για τα άτομα που αγαπάει. Ωστόσο, το να εκφράζει αυτή την αγάπη, τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, δεν είναι το δυνατό του σημείο. Για αυτόν τον λόγο, πολλές φορές φαίνεται ψυχρός και απόμακρος.

Παίρνει το οτιδήποτε του λες πολύ σοβαρά

Γνωρίζοντας πως δεν είναι καλός με τις λέξεις, να είσαι προσεκτική με όσα του λες όταν είσαι εκνευρισμένη μαζί του. Ο Υδροχόος παίρνει τα πάντα σοβαρά και κυριολεκτικά. Αν εκνευρίστηκες μαζί του, του έκλεισες το τηλέφωνο και δεν σε πήρε πίσω, μάλλον δείχνει πως μες στα νεύρα σου κατά πάσα πιθανότητα του είπες να μη σε πάρει. Εκείνος πολύ απλά το έκανε.

Χρειάζεται να έχεις υπομονή και να είσαι δυνατή και να εκπέμπεις ασφάλεια για να είσαι με έναν Υδροχόο.

Είναι εξαιρετικά αξιόπιστος

Φλερτάρει πολύ και ενδέχεται στην αρχή να σου δίνει την εντύπωση πως δυσκολεύεται να αφοσιωθεί σε μια σχέση. Αυτό δεν ισχύει. Είναι έτοιμος να μπει σε μια σχέση, να αφιερωθεί σε αυτή και να συνδεθεί μαζί σου σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο.

Δε θα σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται

Αν φλερτάρεις μαζί του και όντως δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί του, βέβαια, δε θα σου το πει. Ακόμα κι αν θέλει να σε απορρίψει, το πιο πιθανό είναι πως θα καταφύγει στο ghosting. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δεν είναι στη φύση του να διαχειρίζεται τέτοιες άβολες καταστάσεις και συζητήσεις. Αν νιώσεις πως τα πράγματα οδηγούνται προς τα εκεί, απλά ξεπέρασε τον.

Είναι απαραίτητος ο χρόνος με τον εαυτό του

Είναι κοινωνικός, ενδιαφέρον και του αρέσει να περνάει χρόνο με φίλους. Παρόλα αυτά, έχει ανάγκη να μένει μόνος, να διαχειρίζεται όσα σκέφτεται και νιώθει. Αυτό το ζώδιο έχει ανάγκη ένα κοινωνικό log out για να είναι εντάξει με τον εαυτό του. Μη νιώσεις άσχημα αν σου πει ότι δε θέλει να βρεθείτε σήμερα. Δεν έχει να κάνει με εσένα, είναι μια προσωπική του ανάγκη.

Αν πιστεύει πως έχει δίκιο, έχει δίκιο

Αυτή ενδέχεται να είναι η μεγαλύτερη επικοινωνιακή δυσκολία με έναν Υδροχόο. Είναι επίμονος με όσα πιστεύει και δύσκολα του αλλάζεις γνώμη. Πάντα έχει δίκιο στο μυαλό του και οι άλλοι άδικο. Προφανώς αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά εκνευριστικό, αλλά αν καταλάβεις ότι έτσι λειτουργεί, μπορείς απλά να τον αφήσεις να διαχειριστεί μόνος του έστω και το ενδεχόμενο να κάνει λάθος.

Είναι ένας πραγματικά καλός ακροατής

 Ο Υδροχόος ανήκει στα άτομα που ζουν στο κεφάλι τους. Ωστόσο πάντα έχει τη διάθεση να ακούει τους άλλους, ιδιαίτερα τα άτομα για τα οποία ενδιαφέρεται πραγματικά. Είναι σε απόλυτη επαφή με το περιβάλλον, με όσα γίνονται στον κόσμο και μπορεί να δώσει τις καλύτερες συμβουλές, λέγοντας πράγματα από μια άλλη σκοπιά που δεν είχες καν σκεφτεί.

featured image: Elite Daily