Για πολλούς, το δράμα στη σχέση προσθέτει ενδιαφέρον, τους φαίνεται συναρπαστικό και τους γεμίζει. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για όλους. Υπάρχουν κι εκείνοι που αν προσπαθήσεις να τους εγκλωβίσεις σε ένα συναισθηματικό σόου για λίγους, θα φύγουν τρέχοντας.

Αυτοί οι άνθρωποι περιφρονούν την ένταση και την περιττή προσοχή που συνοδεύει το δράμα. Η συναισθηματική πολυπλοκότητα τους κουράζει, γι’ αυτό και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μείνουν μακριά από αυτή.

Σε ποια ζώδια ανήκουν όμως; Το pinkvilla.com σου αποκαλύπτει τα 5 ζώδια που αποφεύγουν το δράμα στη σχέση τους:

Λέων

Οι Λέοντες αποφεύγουν οποιοδήποτε δράμα, αφού δεν θέλουν να ξοδεύουν τον χρόνο τους σε άσκοπες δραστηριότητες. Αυτοί οι άνθρωποι δίνουν προτεραιότητα στην επίτευξη των στόχων τους στη ζωή και πιστεύουν ότι τα περιττά μπερδέματα τους αποσυντονίζουν.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι συγκεντρωμένοι, επιμελείς και αποτελεσματικοί. Σε ό,τι κι αν κάνουν, τα δίνουν όλα. Εκνευρίζονται όταν συμμετέχουν σε δράματα, γι’ αυτό και τείνουν να το αποφεύγουν. Οι δραματικές συνθήκες τους κάνουν να νιώθουν άβολα, επομένως προσπαθούν να μείνουν μακριά τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες αποφεύγουν το δράμα, γιατί είναι πολύ χαλαροί. Είναι ευδιάθετοι, αισιόδοξοι και εγκαταλείπουν μια έντονη διαμάχη με το ταίρι τους πριν ξεφύγει από τον έλεγχο. Είναι τόσο απορροφημένοι στη συναρπαστική και περιπετειώδη ζωή τους, που δεν τους διασκεδάζει πολύ το υπερβολικό προσωπικό δράμα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μισεί το δράμα. Προτιμά να αποφεύγει τις δυσάρεστες συζητήσεις και να αποσύρεται στην ήσυχη γωνιά του. Είναι έτοιμοι να λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο για να εξασφαλίσουν ισορροπία και γαλήνη.

Ιχθύες

Επειδή πιστεύουν ότι το δράμα θα επηρεάσει αρνητικά την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, οι Ιχθύες δεν είναι λάτρεις αυτής της συμπεριφοράς. Δεν αντέχει το άγχος των άσκοπων έντονων διαφωνιών και εκτιμά ιδιαίτερα την ηρεμία στην καθημερινότητά του.