Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς φτάνει στο τέλος του. Ο μήνας που ανέκαθεν ήταν συνδεδεμένος με τα New Year’s Resolutions και τους στόχους της νέας σεζόν. Ο μήνας επίσης που όσο να ‘ναι μία mini αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού σου, σου φαίνεται απαραίτητη. Και είναι, αν μας ρωτάς.

Ειδικά εάν ανήκεις σε αυτούς που ακόμη -ή έστω περιστασιακά- δουλεύουν από το σπίτι πόσο ακόμα να κοιτάς την ίδια διακόσμηση καθημερινά χωρίς να τη βαρεθείς;

Για αυτό χωρίς αμφιβολία αξίζει να επενδύσεις στη διακόσμηση του χώρου σου -ακόμα και εάν αυτός σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωριστείς αντικείμενα που είχες συνηθίσει να βλέπεις- μεταμορφώνοντάς τον. Όπως κατάλαβες, δεν φτάνει απλά ένα κεράκι και ένας μικρός κάκτος πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού για να κάνουν τον χώρο σου όμορφο.

Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να διακοσμήσεις τον χώρο σου είναι χωρίς αμφιβολία με καδράκια, πόστερ τοίχου και διάφορα έργα τέχνης.

Line art

Η line art χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστική διάθεση και την έχεις δει σε όλες τις deco τάσεις του 2021, αν ασχολείσαι έστω και ελάχιστα με τη διακόσμηση ή περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου στο Pinterest. Εννοείται πως αυτή η τάση δεν ανήκει στο παρελθόν, αλλά θα μας ακολουθεί και το 2022.

Αν είσαι και εσύ λοιπόν minimal lover τότε δεν έχεις παρά να προμηθευτείς κάποιο πόστερ με κορνίζα και Line Art σχέδιο.

Βάλε τις θερμές αποχρώσεις στο παιχνίδι

Οι θερμές αποχρώσεις φιγουράρουν ανάμεσα στις hot deco τάσεις από πέρσι και δεν θα χαθούν ούτε τη νέα χρονιά, από ό,τι φαίνεται. Εσύ μπορείς να κάνεις την αρχή, επενδύοντας σε έργα τέχνης στα οποία κυριαρχούν οι θερμές αποχρώσεις.

Φτιάξε το δικό σου poster

Και στην τελική, αν νιώθεις πως τίποτα δεν αντιπροσωπεύει στο 100% το στιλ σου μάλλον ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις το δικό σου έργο τέχνης. Θυμάσαι όλες αυτές τις φωτογραφίες που τραβούσες κατά καιρούς και ταυτόχρονα έλεγες “αυτή είναι για εκτύπωση”; Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις την ιδέα σου πράξη. Στο smartfit.gr μπορείς να φτιάξεις το δικό σου προσωποποιημένο πόστερ, με όποια ακριβώς φωτογραφία θέλεις εσύ.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο smartfit.gr και να διαλέξεις ανάμεσα σε δεκάδες posters αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ και την προσωπικότητά σου. Σου εγγυόμαστε πως ο χώρος σου θα μεταμορφωθεί με έναν μοναδικό τρόπο!

Smartfit | Facebook | Instagram