Οι basket bags μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας την περασμένη σεζόν αφού αγαπήθηκαν και φορέθηκαν από πολλές γνωστές κυρίες της μόδας. Αυτό το χειμώνα, τη θέση τους έρχονται να πάρουν οι string bags, οι οποίες αποτελούν την πιο φτηνή αλλά συνάμα chic επιλογή για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασσικά σχέδια αλλά και για σας που θέλετε να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

Οι συγκεκριμένες τσάντες είναι φτιαγμένες από σχοινί και είναι πλεγμένες σαν δίχτυ. Χωράνε όλα όσα χρειάζεσαι για την βόλτα σου στην πόλη και συνδυάζονται ιδανικά με τους παρακάτω συνδυασμούς:

Με τζιν και πουκάμισο

Επίλεξε το αγαπημένο σου τζιν και ένα λευκό πουκάμισο και συνδύασε το με μία string bag σε φλούο ή έντονο χρώμα.

1

Με oversized παλτό

Τα oversized παλτό αποτελούν ένα από τα trends της σεζόν. Συνδύασέ τα με ένα ακόμη trend, όπως είναι οι string τσάντες και πέτυχε ένα statement look.

2

Με floral μάξι φόρεμα

Ένα ρομαντικό floral φόρεμα είναι ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις γυναίκες και τα σωματότυπα. Μία λευκή string τσάντα και ένα ζευγάρι λευκά sneakers θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου με τον καλύτερο τρόπο.

3

Με συνδυασμό χρωμάτων

Τι καλύτερο από το να συνδυάσεις πολλά χρώματα μαζί; Επίλεξε μία τσάντα σε κόκκινο χρώμα και συνδύασέ τη με αποχρώσεις του ροζ.

4

Με γήινες αποχρώσεις

Ο συνδυασμός γήινων αποχρώσεων αποτελεί μία ασφαλή αλλά ταυτόχρονα chic επιλογή. Μη φοβηθείς να επιλέξεις μία τσάντα σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείς.

5