Είτε για το μάθημα yoga, είτε για το απλό πρωινό τρέξιμο, οι περισσότερες από εμάς λατρεύουμε τα leggings. Είναι εξαιρετικά άνετα, εφαρμόζουν σαν δεύτερο δέρμα επάνω μας και διευκολύνουν οποιαδήποτε άσκηση.

(μιλώντας για άσκηση τσέκαρε και αυτό)

Κάπου εδώ όμως οφείλουμε να είμαστε προσεκτικές, ειδικά όσες από εμάς φορούν μόνο το κολάν τους στη πρωινή γυμναστική (no underwear or nothing). Μετά από κάθε άσκηση ιδρώνεις και το σώμα σου αποβάλλει τοξίνες οι οποίες από πάνω σου φεύγουν με ένα γρήγορο ντουζ, από τα ρούχα σου όμως; Ακόμη και αν σκέφτεσαι “μα έτρεξα μόνο 15 λεπτά, πρέπει να πάει για πλύσιμο;”, εμείς είμαστε εδώ να σου πούμε πως ναι, πρέπει να πάει για πλύσιμο. Μη σε πιάνουν εδώ οι βιασύνες σου. Ακόμη και αν φαίνεται καθαρό, ακόμη και αν μυρίζει σαν φρεσκοπλυμμένο, δεν είναι.

Ο ιδρώτας και η ζέστη του σώματος σου το έχουν γεμίσει με βακτήρια τα οποία σίγουρα δεν θες επάνω σου την επόμενη φορά. Ειδικά αν ανήκεις στη κατηγορία no underwear που αναφέρθηκε παραπάνω η κατάσταση είναι ακόμη πιο σοβαρή για την υγιεινή του σώματος σου και το να φορέσεις δεύτερη φορά το ίδιο κολάν αντιστοιχεί με το να ξαναφορέσεις λερωμένο εσώρουχο.

Σε πείσαμε νομίζω.