Τις στιγμές που αρχίζεις να πέφτεις ψυχολογικά, το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάποιο από αυτά τα ζώδια στα DM σου. Έχουν τον τρόπο να σε κάνουν να γελάσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Δίδυμοι

Με τους Διδύμους μπορείς να στέλνεις μηνύματα για μια αιωνιότητα. Έχουν χιλιάδες πράγματα να πουν και σίγουρα ξέρουν πώς ακριβώς να περάσουν καλά. Από τα πιο αστεία memes μέχρι την απαραίτητη δόση σαρκασμού, όλα θα στα προσφέρει αυτό το ζώδιο. Είναι τόσο καλός ένας Δίδυμος στην επικοινωνία, που ξέρει τι να πει και πώς να το πει ανάλογα με ποιον συνομιλεί. Πάντα βρίσκει τον τρόπο να βάλει χιούμορ σε κάθε κατάσταση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι η ψυχή του πάρτι. Θα σε διασκεδάσει με τις ιστορίες του και τις πολλές περιπέτειές του. Ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, άρα η προσωπικότητά του είναι έντονη και μαζί του δε βαριέται ποτέ κανείς. Είναι εξαιρετικά έξυπνος και ετοιμόλογος οπότε θα σου δώσει και μια πρόκληση για να καταφέρεις να τον “αντιμετωπίσεις”.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι στα καλύτερά του όταν διασκεδάζει τους άλλους. Του αρέσει να κάνει τους γύρω του να νιώθουν καλά και παίρνει χαρά από τα χαμόγελα. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γελάσει. Θα μοιραστεί ακόμα και την πιο αστεία ιστορία που ξέρει χωρίς να τον νοιάζει αν θα τσαλακωθεί.

Κριός

Ο Κριός ζει για την προσοχή που έρχεται από το πιο βρώμικο αστείο που ξέρει. Ίσως να είναι ωμός και υπερβολικά ειλικρινής, αλλά το κάνει με πολλή αγάπη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοσαρκάζεται με μεγάλη άνεση και αυτό οφείλεται στη μεγάλη αυτοπεποίθησή του. Βαθιά μέσα του ξέρει ποιος είναι και δεν φοβάται να μειώσει τον εαυτό του για να σε διασκεδάσει.

Σκορπιός

Σε έναν Σκορπιό ακόμα και το χιούμορ είναι έντονο. Ζει για το μαύρο χιούμορ και τον σαρκασμό. Αν μάθεις να τον χειρίζεσαι, θα γελάσεις πολύ. Οριακά μέχρι δακρύων. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι πως θα τον ερωτευτείς, γιατί ακόμα και στις αστείες στιγμές του φαίνεται η βαθιά ευαισθησία του και τα έντονα συναισθήματά του.

featured image: elitedaily.com