Η Megan Ziems είναι ιδρύτρια και creative director του brand νυφικών ‘Grace Loves Lace’. Επίσης έχει επιμεληθεί το πιο όμορφο σπίτι που έχουμε δει πρόσφατα. Έχει δηλώσει πως όταν παρέλαβε το σπίτι ήταν ένα απλό beach house, δίπλα στον ωκεανό. Η ανακαίνιση διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια.

Οι φθορές στα υλικά ήταν ένα σημαντικό ζήτημα όταν στο ίδιο χώρο πρόκειται αν ζήσουν και δύο μικρά αγόρια μαζί με έναν σκύλο. “Επιλέξαμε παλιό, επεξεργασμένο ασβεστόλιθο για τα πατώματα μαζί με ανακυκλωμένο σκληρό ξύλο – είναι και τα δύο απλά υλικά και δεν αφήνουν να φαίνεται η άμμος ή τα σημάδια φθοράς”, λέει η ίδια. Και προσθέτει, “Δεν ήθελα κάτι τέλεια γυαλισμένο και μοντέρνο – ήθελα αυτό το σπίτι να μοιάζει απλό, φιλόξενο και να έχει το δικό του χαρακτήρα.”

Τα σημεία που θα προσέξεις κυρίως είναι:

Τα ενσωματωμένα ράφια συμβάλλουν στο να μεγαλώσει ο χώρος. Και σε γλυτώνουν κι από την αίσθηση της ακαταστασίας.

Η Ziems αναμειγνύει τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες με την παραδοσιακή τέχνη mola από την Τόνγκα. Και πολύ λευκό.

Οι λινές κουρτίνες λινών χρησιμοποιούνται σε όλους τους χώρους για να δώσουν ένα πιο απαλό φως στο ήδη πολύ φωτεινό σπίτι.

Τα πλακάκια στο μπάνιο είναι κεραμικά και είναι ζωγραφισμένα στο χέρι.

Η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας από τη θεία της Megan που ζούσε στη Γρανάδα. Και από το Instagram, από βιβλία και περιοδικά.

Τέλος, το μαύρο συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό και το σκούρο καφέ χωρίς να δημιουργεί σύγχυση. Τα φυτά και στα στρογγυλεμένα σχήματα μάλλον είναι εκείνα που δίνουν ένα πιο ‘ήσυχο’ αποτέλεσμα.

photos: www.elle.com.au’

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι Pinterest λογαριασμοί που θα σου δώσουν όλες τις ιδέες διακόσμησης που χρειάζεσαι