Η Καλιφόρνια διακρίνεται για το χαλαρό στυλ που το κρατά και στη διακόσμηση. Από αυτό εμπνέονται οι κάτοικοι της και δημιουργούν σπίτια ιδανικά για να φιλοξενηθούν σε σελίδες περιοδικών. Το σπίτι που ακολουθεί αποτελεί δημιούργημα της σχεδιάστριας Mindy Gayer το είδαμε στο My Domaine και έχει σαν βάση τόνους του μπλε, στους οποίους υπέκυψαν οι ιδιοκτήτες, για να δώσουν βάθος και χαρακτήρα στο σπίτι.

Χτίστηκε το 1995 και λίγα χρόνια μετά υπέστη ολοκληρωτική εσωτερική ανακαίνιση.

«Όλα τα δωμάτια ανανεώθηκαν και έφτασαν μέχρι τέλους. Ξεκινήσαμε έχοντας έναν λευκό καμβά, αφαιρέσαμε ακόμα και τα έπιπλα. Σκοπός ήταν να ξεκινήσουμε από το μηδέν.»

Το σπίτι ανήκει σε μια τριμελή οικογένεια η οποία μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να βιώσει το lifestyle της πολιτείας. «Όλα τα δωμάτια φροντίσαμε να γίνουν φωτεινά και με χαλαρωτική διακόσμηση, στα οποία όμως προστέθηκαν λεπτομέρειες που εκφράζουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των ιδιοκτητών», αναφέρει η Mindy Gayer.

Στο καθιστικό, το οποίο έχει θέα στον Ειρηνικό ωκεανό, οι πολυθρόνες είναι custom made και το χρώμα τους θυμίζει αυτό του ωκεανού.

Στο κεντρικό μπάνιο, ο ολόλευκος διάκοσμος δένει ιδανικά με το άπλετο φυσικό φως.

Η εντυπωσιακή μπανιέρα έχει τοποθετηθεί ιδανικά δίπλα στο παράθυρο ώστε η θέα να μη μείνει ανεκμετάλλευτη.

Οι αποχρώσεις του μπεζ, του μπλε και του μοβ προσδίδουν την αίσθηση της ηρεμίας στο υπνοδωμάτιο. Ο πίνακας που στολίζει τον τοίχο, συμβάλλει στη διακόσμηση “ήσυχη” διακόσμηση και συνδυάζεται με τα υπόλοιπα χρώματα του δωματίου.

Το γραφείο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το coastal vibe του υπόλοιπου σπιτιού.

Στο δωμάτιο για τους επισκέπτες, τα ριγέ στοιχεία δίνουν ένα ναυτικό στυλ στην όλη διακόσμηση.

Μόνο το παιδικό δωμάτιο μοιάζει να ξεφεύγει από την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού, με νότες του ροζ αλλά και φλοράλ λεπτομέρειες.

Δες ακόμα: Το σπίτι μιας interior designer στο L.A. είναι κάτι σαν ναός της αισθητικής