Τα τελευταία χρόνια πολλοί New Yorkers απαρνιόνται τη μητρόπολη του κόσμου και μετακομίζουν στο Λος Άντζελες. Μάλλον εξαιτίας του αίθριου καιρού που τους εξασφαλίζει η πόλη των αγγέλων. Κάπως έτσι και η Chelsea Hansford (co-creative director του brand Simon Miller) μετοίκησε σε ένα μεσαιωνικό σπίτι στο Laurel Canyon. Μαζί με τον άντρα της και τον σκύλο τους, τον Marcel, στο οποίο φιλοξένησε το The Coveteur.

Αυτό που προσέχεις από την αρχή είναι οι τεράστιες συρόμενες πόρτες στο καθιστικό, οι οποίες ήταν και ένας από τους λόγους που λάτρεψαν αυτό το σπίτι από την αρχή. Μαζί με την εντυπωσιακή θέα που προσφέρει η θέση του.

«Ήμουν πιο πολύ και από έτοιμη να μετακομίσω. Οι αδερφές μου μένουν εδώ, η εταιρία έχει γραφεία εδώ. Μόλις είπε ο άντρας μου “πάμε”, μετά από δυο εβδομάδες μετακομίσαμε.»

«Μένουμε εδώ σχεδόν έναν χρόνο. Τα πράγματα κυλούν τόσο γρήγορα. Υπάρχουν εστιατόρια, μέρη να βγεις έξω, είναι το Chateau Marmont στη γωνία, οπότε παίρνουμε και το NY vibe που θα μας έλειπε διαφορετικά. Ευτυχώς τα έπιπλά μας (από την Νέα Υόρκη) ταίριαξαν τέλεια. Έχουμε δυο δωμάτια για φιλοξενούμενους, υπό κατασκευή ακόμη. Αλλά όλα θέλουν τον χρόνο τους για να είμαστε και εμείς άνετα μέσα σε αυτά. Το σίγουρο είναι ότι λατρεύουμε τον ήλιο που πλημμυρίζει το χώρο.»

«Προσπαθούμε το στυλ μας να είναι εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερο. Ο άντρας μου είναι πολύ μινιμαλιστής οπότε υπάρχει ισορροπία. Μας αρέσει το μοντέρνο, αλλά όχι το πολύ σύγχρονο. Τα περισσότερα από τα έπιπλά μας είναι από δημοπρασίες. Ο μπλε καναπές είναι ο αγαπημένος μου, μάλλον λόγω χρώματος, λεπτομερειών (π.χ. ποδιών) και άνεσης.»

«Ο Frank Gehry (ο οποίος σχεδίασε αυτή την πολυθρόνα) είναι αρχιτέκτονας και αποτελεί έμπνευση και για εμένα και για την εταιρία. »

«Η γιαγιά του άντρα μου ήταν καλλιτέχνης. Οπότε τα περισσότερα από τα αντικείμενα τέχνης που έχουμε είναι από εκείνη. Αλλά έχω μερικά και από τους γονείς μου, που όλως τυχαίως ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους.»

«Είναι σημαντικό να μην αγοράζεις πράγματα απλά για το διαμέρισμα που νοικιάζεις, αλλά αντικείμενα που πραγματικά σου αρέσουν. Γιατί είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να μετακομίσεις. Με τον ίδιο τρόπο σκέφτομαι και όταν αγοράζω ρούχα. Δεν αγοράζω πολλά πράγματα παρά μόνο κομμάτια που χαίρομαι να φοράω και που θα κρατήσουν για πάντα. Πιστεύω αν επενδύσεις σε κάποια statement αντικείμενα όπως ο καναπές ή οι καρέκλες είναι μια καλή αρχή.»

«Εμπνέομαι πολύ από τη διακόσμηση για τη δουλειά μου. Από τα χρώματα, τα υλικά αλλά και την όλη διάθεση. Όταν μετακόμισα εδώ, μου ήταν λίγο δύσκολη η μετάβαση. Μου έλειπαν πράγματα όπως το να πάω σε ένα μουσείο ή να βγω έξω. Όλοι οι λόγοι για τους οποίους αγαπάς τη Νέα Υόρκη. Προσαρμόστηκα σταδιακά όμως. Εδώ υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για καριέρα αλλά και άνθρωποι με γούστο και όρεξη για δουλειά για να συνεργαστείς.»

«Δεν έφερα φυτά από τη Νέα Υόρκη. Τα χάρισα σε φίλους. Βρήκα ένα κατάστημα στην Fountain Avenue και προμηθεύτηκα από εκεί όλα τα φυτά μου. Το λατρεύω που έχουμε εξωτερικούς χώρους και είμαστε σε λόφο. Η θέα σε ανταμείβει.»

Δες ακόμα: Ο κανόνας που πρέπει να ακολουθείς όταν επιλέγεις χαλί για το σπίτι σου


all images: coveteur.com