Ο Σπύρος Σταμούλης είναι ηθοποιός, τον γνωρίσαμε πέρυσι στη δραματική σειρά εποχής του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι» μέσα από το ρόλο του Μουράτ. Στο θέατρο τον θυμόμαστε στο «Πενθεσίλεια» του Χάινριχ φον Κλάιστ και την παιδική παράσταση «Ξημερώνει» της Μαρίας Παπαλέξη. Φέτος, μας έχει κάνει να σηκωθούμε πολλές φορές από τον καναπέ μας και να τον χειροκροτήσουμε για τον ρόλο του ως εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός, στη σειρά του ΑΝΤ1 ”Άγριες Μέλισσες”.

Και επειδή κανείς δεν είναι μόνο όσα δείχνει, εδώ θα ανακαλύψεις τα 10 πράγματα που δεν θα καταφέρεις να βρεις στο Internet για τον Σπύρο Σταμούλη.

  1. Έχει συλλογή από comics, τα οποία αποθήκευε πάντα σε ζελατίνες για να μην σκονιστούν.
  2. Είχε το δικό του συγκρότημα thrashcore και ηχογραφούσε μουσική με φίλους. Πήγαινε σε συναυλίες και χτυπιόταν στο moshpit.
  3. Του αρέσει η φωτογραφία και είχε φτιάξει σκοτεινό θάλαμο στο σπίτι του.
  4. Δεν έχει προλάβει να τερματίσει το Witcher 3 λόγω των γυρισμάτων στις ”Άγριες Μέλισσες”. Ελπίζει σύντομα να τα καταφέρει.
  5. Συνήθως έβγαινε με φίλους στην Πραξιτέλους. Περιμένει να λήξει το lockdown.
  6. Του αρέσει να διαβάζει βιβλία ιστορίας και γίνεται εκνευριστικός γιατί προσπαθεί να κάνει επίδειξη γνώσεων.
  7. Θεωρεί το Σιλμαρίλλιον καλύτερο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Το έχει διαβάσει 5 φορές και έχει μάθει απέξω ονόματα και γενεαλογικά δέντρα…
  8. …Παρόλα αυτά δυσκολεύεται να μάθει τα λόγια του.
  9. Λέει ότι η αγαπημένη του ταινία είναι το Stalker του Tarkovsky, αλλά στην πραγματικότητα γούσταρε (sic) περισσότερο βλέποντας το Superbad.
  10. Κάθε φορά που βρίσκεται στο εξωτερικό, χάνει πολύ χρόνο για να διαλέξει αναμνηστικό μαγνητάκι.
Και τώρα, εμείς τον αγαπάμε ακόμα περισσότερο.
featured photo: ΑΝΤ1

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η εμπειρία της συμμετοχής μίας πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού στις Άγριες Μέλισσες