Είναι στιγμές στη ζωή σου που νιώθεις πως όλα γύρω σου καταρρέουν. Πως επικρατεί ένα χάος το οποίο δεν μπορείς, και ίσως δεν θέλεις, να διαχειριστείς. Ο καθένας διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις τελείως διαφορετικά. Κάποιοι ζυγίζουν όλες τις επιλογές τους και αναμετρούνται με τις δυνάμεις τους, κάποιοι άλλοι απλά κρύβονται κάπου που νιώθουν ασφαλείς μέχρι να περάσει η μπόρα. Όλες οι επιλογές και οι αποφάσεις είναι δεκτές.

Πως διαχειρίζεται όμως το κάθε ζώδιο μια τέτοια κατάσταση;

Κριός

Σου αρέσει το χάος. Ζεις για το δράμα και την περιπέτεια, έτσι σε μια τέτοια κατάσταση νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Κάπως περίεργο δεν νομίζεις;

Ταύρος

Δεν λειτουργεία καλά υπό μεγάλη πίεση. Όταν υπάρχει μια ξαφνική και απροσδόκητη αλλαγή στη ρουτίνα σου, χρειάζεσαι λίγο παραπάνω χρόνο από τις υπόλοιπους για να προσαρμοστείς.

Δίδυμοι

Αυτό που σε σώζε είναι η τρομερή ευελιξία σου. Μπορείς να χειριστείς οτιδήποτε σου τύχει, απλά είναι πολύ πιθανό όσο το χειρίζεσαι ταυτόχρονα να κλαις.

Καρκίνος

Είσαι αυτός ο άνθρωπος που θέλουμε όλοι να έχουμε γύρω μας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Γιατί; Επειδή είσαι πολύ προστατευτικός. Πρώτα βεβαιώνεσαι ότι όλοι γύρω σου είναι εντάξει και μετά κοιτάς τον εαυτό σου.

Λέων

Μεταξύ μας, κανείς δεν αναρωτιέται τι κάνεις για να διαχειριστείς το χάος. Είσαι γεννημένος ηγέτης. Θα εντοπίσεις το πρόβλημα και θα βρεις την καλύτερη λύση σε δευτερόλεπτα.

Παρθένος

Παρθένε είσαι η ήρεμη δύναμη. Ενώ όλα γύρω σου καταρρέουν και όλοι πανικοβάλλονται εσύ είσαι ο μόνος που σκέφτεται καθαρά και λογικά.

Ζυγός

Τρέχεις γύρω γύρω για να βεβαιωθείς ότι όλοι οι άλλοι είναι εντάξει και δεν χρειάζονται κάτι. Σκέφτεσαι πάντα πρώτα την κατάσταση συναισθηματικά και ύστερα με λογική.

Σκορπιός

Φρικάρεις όταν κάτι πάει στραβά. Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Νιώθεις επίσης ότι ο κόσμος τελειώνει και όλοι γύρω σου είναι εναντίον σου.

Τοξότης

Προτιμάς να ακολουθείς οδηγίες στις δύσκολες καταστάσεις παρά να ηγείσαι. Περιμένεις κάποιον πιο ενημερωμένο να σου πει τι να κάνεις αντί να επιλύσεις το πρόβλημα μόνος σου.

Αιγόκερως

Είσαι από τη φύση σου τρομερά απαισιόδοξος. Οπότε είσαι σχεδόν πάντα προετοιμασμένος για όσα πιστεύεις ότι δεν θα πάνε καλά. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα αρνητικό.

Υδροχόος

Απομονώνεσαι και κάθεσαι κάπου ήσυχα. Σκεφτείτε βαθιά το πρόβλημα που προέκυψε, αλλά δεν το συζητάς ποτέ δυνατά.

Ιχθύς

Απογοητεύεσαι κάθε φορά που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα ήθελες ή όπως τα είχες φανταστεί. Πάντα στην αρχή νιώθεις ένταση αλλά δεν αργείς να ηρεμήσεις.

featured photo: @Korneevamaha