Εάν η ιδέα ενός sleek look με λαμπερά, ίσια μαλλιά ή ακόμα και κομψές, αψεγάδιαστες μπούκλες σου φαίνεται σχεδόν ονειρική, τότε βρίσκεσαι στο σωστό κείμενο.

Και παρά το γεγονός πως πάντα υπήρχε μια τεράστια αδυναμία στα κομψά, sleek χτενίσματα, το φετινό φθινόπωρο αυτή η «αδυναμία» θα μπει και στα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν.

Έτσι, λοιπόν, μαζί με την επιστροφή της fall διάθεσης, κατά τη διάρκεια της οποίας συνήθως ανανεώνεις την ντουλάπα σου με ζεστά υφάσματα και πιο σκούρες αποχρώσεις, μπορείς πλέον να πειραματιστείς λίγο περισσότερο και στο κομμάτι των μαλλιών σου, και ο καλύτερος τρόπος φυσικά για να ξεκινήσεις αυτή την «περιπέτεια» είναι χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό Corrale straightener από τη Dyson.

Η ακόρεστη διάθεση των μηχανικών της Dyson για έρευνα και πειραματισμό οδήγησε στη δημιουργία του απόλυτου hairstyling tool το οποίο χωρίς καμία αμφιβολία έχει έρθει για να ανατρέψει τα δεδομένα του styling. Το Corrale straightener  αποτελεί ακόμα μια καινοτομία της Dyson, αφού είναι η πρώτη στο είδος της συσκευή με εύκαμπτες πλάκες οι οποίες παραδίδουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη ζημιά στα μαλλιά.

Η θερμότητα αποτελεί τον μεγαλύτερο «εχθρό» των μαλλιών σου, γι’ αυτό και η Dyson πλέον σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις το ιδανικό φορμάρισμα με τον πιο σύγχρονο τρόπο, ενώ σου εγγυάται ότι ο «εφιάλτης» των μαλλιών που σπάνε, φριζάρουν ή πετάνε, θα εξαφανιστεί.

Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, το Corrale straightener σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις έως και 30 λεπτά ασύρματο φορμάρισμα με θερμική απόδοση αντίστοιχη με αυτή του ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο, ενώ μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε 70 λεπτά, μια καινοτομία που επιτρέπει τη χρήση του κυριολεκτικά παντού.

Sleek hair: Τώρα, με το Dyson Corrale straightener μπορείς να αποκτήσεις το πιο cool hair trend
Η universal τάση της Dyson Corrale και τα flight-ready χαρακτηριστικά της, σου επιτρέπουν να μην την αποχωρίζεσαι ποτέ ακόμα και όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό.
 

Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων που ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο, απελευθερώνοντάς την ισάξια, το Corrale straightener αγκαλιάζει τα μαλλιά, ενώ δημιουργεί λαμπερό αποτέλεσμα με λιγότερη εξάρτηση από τις υψηλές θερμοκρασίες. Κατά αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα.

Ποια χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε στο Corrale straightener

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Corrale™ είναι το γεγονός ότι διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ακριβείας για τη θερμότητα (165°C, 185°C και 210°C) που εξυπηρετούν αναλόγως με τον τύπο των μαλλιών, το μήκος τους και τη φόρμα που θέλεις να τους δώσεις. Φυσικά, όταν το ισιωτικό είναι σε λειτουργία, μπορείς να δεις τα επίπεδα μπαταρίας, τη θερμοκρασία και το στάδιο φόρτισης.

Sleek hair: Τώρα, με το Dyson Corrale straightener μπορείς να αποκτήσεις το πιο cool hair trend  

Δεν τελειώσαμε όμως ακόμη, αφού η πρωτοποριακή συσκευή της Dyson προσφέρει μέχρι και 30 λεπτά ασύρματο φορμάρισμα, με θερμική απόδοση αντίστοιχη με αυτή του ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο, ενώ επαναφορτίζεται πλήρως σε 70 λεπτά.

Και επειδή η Dyson γνωρίζει ακριβώς τις ανάγκες σου και θέλει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, το Corrale straightener διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση και μηχανισμό ασφαλούς κλειδώματος. Με λίγα λόγια, η ισιωτική κλείνει αυτομάτως μετά από 10 λεπτά αδράνειας, ενώ διαθέτει μηχανισμό ασφαλείας που την κλειδώνει για να τη φυλάξεις αμέσως μετά τη χρήση.

Τι παραπάνω χρειάζεται μια γυναίκα από ένα straightener που προσαρμόζεται στις ανάγκες των δικών της μαλλιών, προσφέρει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με μειωμένη θερμότητα και καταργεί όλους τους κανόνες του styling;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και στο Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor