Όταν κυκλοφόρησε πριν από 15 περίπου χρόνια, η ταινία Enchanted έγινε αμέσως η αγαπημένη μικρών και μεγάλων. Δεν ήταν η κλασική ιστορία με πρωταγωνίστρια μία πριγκίπισσα κι αυτό ήταν που γοήτευσε περισσότερο το κοινό. H Amy Adams έγινε αμέσως η αγαπημένη πριγκίπισσα που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε, ακόμη κι αν αργότερα συνέχισε την καριέρα της με διαφορετικού είδους ταινίες. Φέτος, όμως, αναμένεται να επιστρέψει με το Disenchanted, παρέα με τον Patrick Dempsey.

Η Disney ήθελε για καιρό να κάνει μία ταινία όπως το Disenchanted

Αυτό που έπρεπε να αποφασίσει όμως ήταν τι είδους ιστορία ήθελε να πει. Δεδομένου ότι έχουν μεσολαβήσει 15 χρόνια και πολλές αλλαγές από την πρώτη ταινία, οι ιδέες για το sequel της ιστορίας ήταν πολλές. Από το trailer καταλαβαίνουμε ότι και πάλι θα δούμε τους αγαπημένους μας ήρωες, Giselle, Robert και Morgan που πλέον έχουν μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι στο Monroeville.

Εκεί, ενώ η ζωή τους φαίνεται να κυλά ομαλά, ένα λάθος ξόρκι της Giselle αναταράσσει αυτή την ισορροπία. Έτσι, η Giselle καλείται για άλλη μία φορά να σώσει το βασίλειό της προτού όμως περάσουν τα μεσάνυχτα. Αυτή δεν είναι άλλωστε και η μαγεία της Disney;

Η νέα ταινία θα έχει αρκετά καινούρια τραγούδια και μουσικές

Συγκεκριμένα, έχει γίνει λόγος για 7 νέα τραγούδια, κάποια από τα οποία θα είναι ανανεωμένες εκδοχές των τραγουδιών της ταινίας που ήδη γνωρίζουμε. Παρά την ευχάριστη ατμόσφαιρά, όμως, η Giselle θα έρθει αντιμέτωπη με μία πολύ σοβαρή συνειδητοποίηση: η ζωή της δεν είναι πια ένα παραμύθι. Έτσι θα κληθεί να αντιμετωπίσει πρόσωπα και καταστάσεις διαφορετικά, ως ενήλικη γυναίκα με οικογένεια, και όχι ως πριγκίπισσα ενός βασιλείου που άφησε πίσω της.

Το Disenchanted έρχεται μαζί με το The Little Mermaid για να προστεθούν στη λίστα με τις προσπάθειες της Disney να προσφέρει στο κοινό πιο προσγειωμένες ιστορίες, χωρίς αυτές να χάνουν τη μαγεία του παραμυθιού. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 24 Νοεμβρίου.