Βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και πλέον στην ιδανικότερη περίοδο για να θέσουμε σοβαρά ερωτήματα στον εαυτό μας: πώς θα δημιουργήσουμε τα πιο iconic summer hair looks; Πώς θα αποφύγουμε στην υπερβολική θερμότητα; Μήπως ήρθε η στιγμή να επενδύσουμε σε ένα καινοτόμο hairstyling tool;

Εάν αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε και να αντιληφθούμε πλήρως τις ανάγκες μας, θα διαπιστώσουμε ότι η απάντηση βρίσκεται καλά κρυμμένη στην τελευταία ερώτηση.

Πράγματι, η επένδυση σε ένα πρωτοποριακό hairstyling tool, το οποίο σέβεται τα μαλλιά μας ενώ παράλληλα δεν χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, είναι μια σοφή επιλογή. Πόσο μάλλον, αν το συγκεκριμένο hairstyling tool αποτελείται από έξι εξαρτήματα, το κάθε ένα ειδικά σχεδιασμένο για διαφορετικά στυλ.

Κι αν αναρωτιέσαι πού μπορείς να βρεις αυτό το ιδανικό hairstyling tool, θα σου απαντήσουμε στη Dyson.

Πρωτοπόρος στην καινοτομία, η Dyson σου παρουσιάζει το απόλυτο must-have: το Airwrap. Πιστό στη φιλοσοφία της Dyson, η οποία σέβεται την τρίχα, το εντυπωσιακό multistyler σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα.

Εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, το Airwrap αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να φορμάρει τα μαλλιά. Το Coanda πρόκειται για ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος, χαρίζοντας μπούκλες και κυματισμούς με όγκο.

Το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης της Dyson και ο ειδικός αισθητήρας, ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές το δευτερόλεπτο και προστατεύουν από τη θερμότητα ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας.

Το Airwrap έρχεται σε μία πολυτελή δερμάτινη θήκη συνοδευόμενο από έξι εξαρτήματα, το κάθε ένα ειδικό για διαφορετικά στυλ.
 
Στεγνωτήρας προφορμαρίσματος μαλλιών

Με τον στεγνωτήρα προφορμαρίσματος, το pre styling των μαλλιών αναβαθμίζεται. Το παραπάνω εξάρτημα φέρνει τα υγρά μαλλιά σε ημίστεγνη κατάσταση, ώστε να μπορείς εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσεις αξεπέραστα looks.

Μαλακή βούρτσα ισιώματος
 

Σχεδιασμένη για απαλό χτένισμα και λείο αποτέλεσμα στα μαλλιά, η μαλακή βούρτσα ισιώματος θα σου χαρίσει το απόλυτο summer look. Πλέον, μπορείς να πετύχεις το ιδανικό ίσιωμα χωρίς να ταλαιπωρείς την τρίχα σου. Η παραπάνω βούρτσα αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να έλξει τα μαλλιά στην επιφάνειά της, ενώ η προωστική κίνηση του αέρα κατά μήκος της τούφας μιμείται την τεχνική blow-dry που χρησιμοποιούν οι στυλίστες.

Σκληρή βούρτσα ισιώματος

Σε αντίθεση με τη μαλακή βούρτσα ισιώματος, η σκληρή βούρτσα είναι σχεδιασμένη για να λειαίνει και να επαναφέρει τα ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν. Ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο τα μαλλιά μας φθείρονται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη ζέστη και το αλάτι της θάλασσας. Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο χάνουν τη λάμψη τους, αλλά τείνουν να είναι ξερά και αφυδατωμένα. Με τη σκληρή βούρτσα ισιώματος το παραπάνω πρόβλημα μοιάζει πια παρελθόν.

Στρογγυλή βούρτσα που δίνει όγκο
Θέλεις να δημιουργήσεις τα hair looks του καλοκαιριού; Τότε, αυτό είναι το must-have hairstyling tool που χρειάζεσαι

Κι επειδή λίγος όγκος πάντα κάνει τη διαφορά, η στρογγυλή βούρτσα που θα βρεις στην πολυτελή δερμάτινη θήκη του Airwrap, θα σου «λύσει» τα χέρια εάν ταλαιπώρησέ από αδύναμα ίσια μαλλιά. Πλέον μπορείς να δώσεις το ιδανικό σχήμα στα μαλλιά σου και να δημιουργήσεις δυναμικά hair looks χρησιμοποιώντας ελάχιστη θερμότητα.

Κύλινδροι 30mm Airwrap 
Θέλεις να δημιουργήσεις τα hair looks του καλοκαιριού; Τότε, αυτό είναι το must-have hairstyling tool που χρειάζεσαι

Οι μπούκλες είναι χωρίς καμία αμφιβολία το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού όσον αφορά στα hair looks. Κι επειδή η Dyson προνοεί και δίνει λύση στην κάθε σου ανάγκη, έχει δημιουργήσει το ιδανικό εξάρτημα ώστε να πετύχεις υπέροχους κυματισμούς και μπούκλες με όγκο. Με λίγα λόγια; Τα μαλλιά σου θα μοιάζουν σαν να βρήκες μόλις από το κομμωτήριο.

Κύλινδροι 40mm Airwrap
Θέλεις να δημιουργήσεις τα hair looks του καλοκαιριού; Τότε, αυτό είναι το must-have hairstyling tool που χρειάζεσαι

Εάν πάλι είσαι πιστή οπαδός των ατημέλητων κυματισμών και προτιμάς τις χαλαρές μπούκλες, τότε το ιδανικό εξάρτημα για ‘σένα είναι οι κύλινδροι 40mm που θα βρεις στην υπέροχη θήκη του Airwrap από τη Dyson.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και στο Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor.