Το love story ανάμεσα σε έναν Σκορπιό και έναν Αιγόκερω πιθανότατα θα ξεκινήσει αργά. Οπότε το να ανοιχτεί ο ένας στον άλλον θα πάει χρόνο. Αλλά μόλις συγχρονιστούν τελικά, έχουν τη δυνατότητα να είναι το απόλυτα δυναμικό ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου.

Και εδώ θα δεις τι πρέπει να γνωρίζεις για αυτό το ζευγάρι ζωδίων του Νερού και της Γης

Και τα δύο ζώδια έχουν επιχειρηματικό μυαλό, επομένως αυτό θα δημιουργούσε μια καταπληκτική επιχειρηματική συνεργασία ή θα μπορούσαν να ανοίξουν κάποιο κατάστημα μαζί. Έχουν τεράστια θέληση και μπορούν να επικεντρωθούν στους στόχους τους για να πετύχουν τα όνειρά τους. Και τα δύο ζώδια αναζητούν επίσης ασφάλεια, η οποία μπορεί να συνδεθεί άμεσα με το πόσο θέλουν να προστατεύουν τους άλλους. Έχουν την ικανότητα να συνεργάζονται και να δημιουργούν ασφάλεια για τους άλλους μαζί.

Ωστόσο, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως είναι δύο από τα πιο σοβαρά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, και λογικά θα έχουν μια δύσκολη αρχή. Ο Αιγόκερως παίρνει την αυστηρή φύση του από τον κυβερνώντα πλανήτη του Κρόνο, ενώ ο Σκορπιός την έντονη ενέργειά του από τον Πλούτωνα. Αυτή δεν είναι μια σχέση όπου όλα είναι χαρούμενα και ευχάριστα όλη την ώρα. Αυτή είναι μια σχέση που μπορεί να είναι γεμάτη με αγώνες εξουσίας, έντονο έρωτα, σεξουαλικές εμπειρίες και απαίσιους καβγάδες με δυνατούς χωρισμούς.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ ασταθές για πολλούς, αυτή είναι μια δυναμική που μπορεί να λειτουργήσει και για τους δύο τους.

Όπως είπαμε είναι δύσκολο και για τους δύο να αφεθούν και να δείξουν εμπιστοσύνη στον σύντροφό τους. Μόλις εδραιωθεί όμως η εμπιστοσύνη, μπορούν να μοιράζονται ανοιχτά μεταξύ τους τα πάντα γνωρίζοντας ότι έχουν δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο μαζί. Όταν η σχέση είναι καλή, ο Σκορπιός μπορεί να βοηθήσει τον Αιγόκερω να είναι πιο συντονισμένος με τα συναισθήματά του και ο Αιγόκερως θα βοηθήσει τον Σκορπιό να προσγειωθεί όταν πετάει στα σύννεφα.

Το σίγουρο είναι ότι μπορούν να ισορροπήσουν ο ένας τον άλλον με όμορφο και ισορροπημένο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι διαφορές έχει ένας Κριός που γεννήθηκε τον Μάρτιο από αυτόν που γεννήθηκε Απρίλιο;