Το να έχεις το ίδιο ζώδιο με κάποιον άλλον δεν σημαίνει απαραίτητα και πως έχετε τα ίδια χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας ή ότι βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Για παράδειγμα ένας Κριός που γεννήθηκε τον Μάρτιο έχει πολλές διαφορές με έναν Κριό που γεννήθηκε μερικές μέρες αργότερα, δηλαδή τον Απρίλιο.

Αυτό είναι λογικό, αφού ακόμα κι αν μοιραζόμαστε με κάποιον το ίδιο ζώδιο η τοποθέτηση των άλλων πλανητών στους γενέθλιους χάρτες μας θα διαφέρει ανάλογα με το έτος, την ημέρα και τη στιγμή που γεννιόμαστε. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι συμβαίνει με τους Κριούς.

Αρχικά, ο κυρίαρχος πλανήτης του Κριού είναι ο Άρης, γνωστός και ως ο πλανήτης του σεξ και του πάθους. Αλλά όλοι οι γεννημένοι στον Απρίλιο Κριοί έχουν και δευτερεύοντες πλανήτες που κυβερνούν τον τρόπο που ακτινοβολεί η ενέργεια τους. Επειδή οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου (γεννημένοι τον Μάρτιο) κυβερνώνται εξ ολοκλήρου από τον Άρη, συχνά είναι πιο παρορμητικοί, ξεροκέφαλοι και παίρνουν κάθε ρίσκο.

Κριός: Ρίσκο και ανταγωνιστικότητα 

Ο Κριός είναι γνωστός ως ένα από τα πιο τολμηρά και γενναία ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αλλά ο γεννημένος στον Απρίλιο Κριός έχει την τάση να έλκεται ακόμη περισσότερο από την άγρια πλευρά της ζωής. Αυτό συμβαίνει επειδή περίπου στο μισό του Απριλίου ο Κριός “συγκυβερνάται” από τον Δία, που έχει να κάνει με το ναι στις περιπέτειες και τον τρόπο που αγωνιούμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Έτσι, ο Κριός του Απριλίου δίνει έμφαση στους τρόπους αναζήτησης της συγκίνησης και ανάληψης ρίσκου και ενθουσιάζεται πολύ εύκολα.

Οι Κριοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, δηλαδή τον Μάρτιο, κυβερνώνται αποκλειστικά από τον φιλόδοξο πλανήτη Άρη. Αυτό τους κάνει εξαιρετικά ανταγωνιστικούς και δεν δέχονται εύκολα μια ήττα. Αγαπάνε της προκλήσεις και τροφοδοτούνται από τη συγκίνηση της νίκης. Αυτοί είναι οι Κριοί οι οποίοι θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι θα βγουν στην κορυφή και θα συντρίψουν τον αντίπαλό τους, είτε παίζουν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είτε παλεύουν για μια προαγωγή στην εργασία τους.

Το παν είναι η αυτοπεποίθηση

Ο Κριός είναι ένα από τα ζώδια της φωτιάς, οπότε η παρουσία του είναι πάντα λαμπερή, ζεστή και γεμάτη ενέργεια. Αλλά αυτοί που γεννήθηκαν τον Απρίλιο, όπως και εκείνοι που γεννήθηκαν τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου, έχουν τον ήλιο ως πλανητικό συγκυβερνήτη τους. Αυτό τους εμποτίζει με μια ακόμη βαθύτερη επιθυμία για επιτυχία και μια ακλόνητη αίσθηση αυτοπεποίθησης. Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, επομένως αυτοί οι Κριοί δεν μπορούν παρά να προσελκύουν αβίαστα τα φώτα της δημοσιότητας όπου κι αν πάνε!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Λέων: Ποια είναι τα 3 ζώδια που συνεχώς του ραγίζουν την καρδιά